Utgång!

Jepp, igår blev det utgång med Emma och hennes Robin :) Hon kom hit och vi gjorde oss klara, sen till henne för att öppna åt Robin och umgås lite innan vi (utan Robin som är allergisk mot katter) för att mata småkissarna :) Ner till stan, en snabbis på BK för köpe av cigaretter (åt Emma såklart). Sen till Irish, där något läskigt hände. Kom tillbaka från toan, det hade satt sig två killar vid bordet och ena av dom sa hur naturligt som helst (jag kände inte igenom honom för fem öre..) "Hej (min systers hela namn)s lillasyster!" Öhm, va? Vem är du? Hur vet du vem jag är? Ännu läskigare att han visste nästan vad mamma jobbade som, med tänder.. Men tydligen hade han varit hemma hos oss och varit med Marie en massa när dom var små. Men läskigt var det!

Efter ett tag gick vi vidare. Mot Oleary's! Dansa natten lång var väl tanken. Fastnade först vid ett Black Jack bord. Knepigt spel det där :P Sen fastnade vi ute och det blev en tidig hemgång. En helt fantastisk människa kom och plockade upp oss vid Casino Cosmopol, for in i driven till Max och skjutsa hem oss. Tack, tack och åter tack! Det var guldvärt :)

Kvällen var rolig även om den blev tidig. En massa prat och en hel del skratt! Nästa gång får vi satsa på dansen istället Emma ;)

Tack för igår!

Life can show no mercy
It can tear your soul apart
It can make you feel like you've gone crazy
But you're not
Michael Bublé - Lost

Kommentarer
Postat av: Emma

Ja tack för igår, haha än om de blev för tidig hemgång! ;P

2009-08-02 @ 18:38:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0