Inflyttningsfest

i en ganska liten och lugn skala. Så länge vi var här.. Stressade hem från jobbet, stressade med maten (Donken med Annica..) och sedan hem. Då ringer Evelina (som aldrig brukar vara tidig?!) och vill komma in.. Dom (Evelina och Carro) får dock vänta, för porttelefonen verkade vara urfunktion igår, typiskt!

Sedan rullar det in folk, men inte så många. De tre plus Anders, Gustav, Jocke och Anton. En snabb stylingakut för mig och Annica som båda hade jobbkläder när alla kom. Sedan sitta ner och umgås. Som sagt, lugnt och otroligt kul! 

Vid tolv vill vi ner på stna så snälla Jocke skjutsar oss för att sedan åka hem. Se om våra "småttingar" kommer in på Memento, icke! Allstars? Inte Anton.. Han övertygar oss att det är okej så säger hejdå till honom och Anders där. Lite folk, så känns lite halvtråkigt. Dansgolvet är dött utom två personer.. Kul? Knappast. Jag vet inte riktigt när eller hur, men vips så blev ändå stämningen mer på topp och dansgolvet dansbart!

Efter en rolig och annorlunda kväll, mycket glädje tack vare mina underbara vänner så blev det alldeles för lite sömn, så jag är i stort sett en sömngångare känns det som.. (A) Men klart värt det!
   Och allt löser sig till slut ska du se :)

You should never try to change me
I can't be nobody else
And I like the way I am

Britney Spears - What u see (is what u get)


Kommentarer
Postat av: Anonym

Haha, jaa, dålig dag att för en gångs skull vara tidig på, men det var lugnt, vi väntade inte så länge.

Och ja, det blev ju minst sagt en annorlunda kväll där på slutet, och dåligt med sömn...

2009-11-11 @ 22:48:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0