Börja repa manus

Igår var det dags. I snöoväder. Tur nog var vi inomhus och i en (nästan för) varm lokal. Några kunde trotsa snön och ta sig till teatern så vi kunde börja repa lite smått. Trots vi sagt att det inte skulle bli av så var det fler än vi trodde där. Lite smygrep körde vi igång med. Och det kommer bli så bra, för våra barn är bäst! ..utan att skryta ;)

Möblerat om lite i lägenheten i veckan.  Dock massa saker som står och dräller nu som jag blir lite smått galen på, men för tunga för mig att flytta själv.. Iaf dammsugit, diskat och gjort så jag har lite ordning på räkningar, lönebesked osv. Riktigt skönt känns det!

Ikväll blir det vårshowen så hoppas på att den är bra! Bara vi kommer dit hela i snön :) Sällan sett att det fallit så mycket snö på bara nån dag.. Syns inte att dom skottade igår utanför porten.. Helt otroligt! Men lite mysigt :)

Lika bra att göra lite reklam redan nu.. 7-9 maj är det barnteaterfestival ute i Kuben på Kvartersteatern (Kubens gamla skola) så kom dit och kolla på en massa underbara, små barn! :)

När alla tårar tagit slut
Och du stormen ridit ut
Det sägs att tiden läker sår
Men minnena dom når
Tillbaka till i går

Emil Sigfridsson - Tillbaka till igår

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0