Utbyte

Jepp, kom hem och fick reda på min dator jag fic kav skolan har kolavippen så bara mammas sega bärbara där så därför lite seg att vara vid daton nu :) Lite skönt på sätt och vis :)

Utbytet ja! Vart börjar man? Orkar nog inte gå in så detaljerat i alla dagar och så. Oehört kul var det iaf!

Och så hann jag inte med mer än så. Fick nyss reda på att jag fåtten massa extra butiker den här veckan så då är de bara att åka iväg och jobba då. BLÄ!

Léende, ögon och hemligheter.. också ett sätt att berskiva e person på :)

Ännu mer klagan

Ja, förlåt. Men ibland vill allt bara gå åt skogen för mig känns det som.
   Ikväll ännu en ny chans för mig och emma att dansa. Glada och på bra humör åker vi ner på stan. Lite folk inser vi. Först Irish där vi blir kvar ett tag, kanske lite för länge? Men jag kan inte lämna någon i sticket, inte ens när personen i fråga har tre vänner med sig. Sedan ett försök på O'learys, men nej. Näe, vakten sa surt att det är faktiskt några månader kvar tills emma fyller 20 och egentligen är det 21.. och?! Hon har ju kommit in dit hela sommarn! Hon har varit där mer än mig. Så.. dum vakt eller vad?
   Sen kika in på Oscars (Open mind och där träffade jag även Linnea en sväng :) ) och Stadshuset (Oh My! spelade), men verkade vara lite folk så vi går tillbaka till storgatan och inser det är samma vakt på O'learys så vi går in på B&K för att ta en cider för att se om dom byter vakt, men icke! Så vi bestämmer oss för att stanna. Jag vill hänga in min jacka, men garderoben har inte öppet.. kul! så emma får dra på min jacka på hennes väska hela kvällen, tack så oehört! Till slut iaf blir det lite dans. Men killar. Var inte som iglar. Herregud, man (jag iallafall) vill gärna se vem man dansar med och dansa gärna en bit ifrån innan ni går till igeldansen. Usch! Nejtack! nån måtta kan det väl ändå vara?
   I det stora hela var det väl egentligen trevligt och roligt, men på nåt vis vill ödet eller vad det nu är få oss att tappa suget på att gå ut av nån anledning.. Men än har jag inte gett upp!

Dock gett upp hoppet på att hitta på min drömprins. Eller hitta honom kan jag nog göra, men han hittar inte mig så att säga. Intresset håller inte i sig och försvinner. Tips på att behålla en drömprins? ;)

Och nu dröjer det inte länge förrän en Facebook är införskaffad tror jag. Allt för många kontakter som verkar kunna hållas på så sätt. Men först en veckas isolering på Alnö! Ungern och Bulgarien kommer imorrn, eller senare idag? Åh, ska bli så kul, men på ett sätt grämer jag mig för skulle det inte vara så skulle kvällen kunna sluta bättre än den började om man säger så :)

Jaja, hoppas ni haft det bra ikväll och tack emma! Utan dig hade jag gett upp! ;)

What's love got to do, got to do with it
Who needs a heart when a heart can be broken
Tina Turner - What's love got to do with it

Usch, fy och blä!

Först Evelina, nej. Ingen tågluff för mig och Gustav. Så ja, ny respartner sökes :) Om så bara en för en sista minuten :)

Annars bara jobb och jobb. Nog för att jag inte har heltidsdagar, men sitta själv i cirka halva tiden av de man jobbar är ingen höjdare. Inga arbetskamrater heller. Nej tack, inget mer Exotic Snacks efter den 3 september.
   Igår dock var jag en stund på Riviera :) Först två butiker, sen hem, byta om, äta och så till Riviera! Linda och jag som jobbade. Så längesen känns det som. Så roligt. Ja, en liten mysig butik är nog mitt mål. Nog för att Buketten är bra i tiden om man säger så :)

Annars så spökar min rygg igen. Något fel i nån kota, tydligen ärftligt? =/ Berättade de för mamma en dag, hon sa hon hade samma problem. Ja, om man ändå kunde få ärva bra saker ibland.. Jag har varit trött i en vecka nu. Inser jag inte får sova ut förrän på tisdag och nästa gång måndagen två veckor efter. Ett tufft liv vill jag lova!

Och  jag vill dansa! Spelar ingen roll vad, bara det är roligt och man får skratta och duma sig lite och röra på sig och ha kul! Blev inte bättre när jag hörde den låten som jag har fått till min och Annicas partylåt igår på radion (I'm gonna be) 500 miles med The Proclaimers. Nog för att en person ska dansa och sjunga med E-Type ikväll åt mig, men nog hade jag mycket hellre varit där med honom. Näe, nästa fredag. Låter det bra? :)

Moves, I like to make 'em
Grooves, I like to shake 'em
Shake 'em from my troublesome mind
'Cause sometimes you'll find
That I'm out of my mind
You see baby, I'm the worrying kind

The Ark - The worrying kind

Tillbaks på ruta noll

Ja, hur kan man annars beskriva det? eller just ja! har ju alltid varanna helg på Buketten nu. Det hade jga inte för ett år sen. Alltid något? Men näe, fy! Så här ska inte min höst se ut. Jag vill inte ha en vanlig höst, tråkig, grå, dyster. Jag vill se och uppleva saker. Visst, visst saker händer så planerna ändras. Jag förstår dig. Heltid är underbart! Jag måste bara ställa om mig, det är allt. Helt fel mat, alldeles för trött, kvällen blev långt ifrån vad jag hade trott och hoppats (ville dansa nu) och så det här. Näe, livet ska inte vara lätt?

Jaja, iaf två saker att se fram emot. Maggan, Anna, Maja, Tilda kommer hit onsdag-fredag nästa vecka! Ska bli så kul! Dock jobbar jag, men ska nog hinna träffa dom en del ändå :)
   Om drygt en vecka kommer Ungern och Bulgarien hit! (såklart inte hela länderna utan en teatergrupp från varje land). Ska bli kul att träffa massor av dom igen och lära känna ännu flera människor! Underbart!

Så, ny respartner sökes.

I can feel the summer slowly
Turning into fall once more, my friend

Sebastian -  I can feel you

Galant, galant

Jodå, nu börjar jag bli van. Efter två dagar och fyra olika butiker så. Var på Bergsgatan idag. Varit där både för att träna och själv en gång förut så där kändes det bra, men ändå drog det ut på tiden. Fast kanske inte så konstigt. Jag har aldrig i mitt liv faxat förut. En ny erfarenhet ;) Bara resten av veckan kvar. Sen försvinner många butiker frö alla kommer tillbaka från semestern och jag får åka tillbaka till dem jag redna varit hos. Nog för att det kanske inte är nåt drömjobb, men det känns bra ändå!

Annars i det stora hela har det inte hänt så mycket. Mamma har kommit tillbaka från Hallsberg, ikväll kommer pappa som jag gissar på är superbrun! Varför kan man inte få välja vad man vill ärva av sina föräldrar? Badade även idag. Även fast vädret inte var allt för bra. Annars hade jag blivit tokig, nog för att de var nära att jag ångrade mig när jag först doppade foten. Men ingen ska någonsin kunna kalla mig för badkruka! ;)

Läser en bok som heter "Vindsträdgården" nu som ingår i en serie om en familj som bor i Foxworth Hall nånstans i USA. Virgina Andrews har skrivit serien. Allt som allt är det fem böcker och nu är det den andra jag är inne på för andra gången. Första gången jag läste dem måste jag gått på högstadiet tror jag. Konstigt hur tankarna ändras och hur man ser nya saker i böckerna när man läser om dom. Hur grymhet kan visas på olika sätt, hur människor ändras, blir hårda och kalla. Usch och fy säger jag! Men rekomenderar hela serien ändå, starkt! Första (Skuggor i Skogen) är bra, men andra så bra så du kan inte sluta läsa. Men som jag kommer ihåg det är fyran (Törnbädden) sämst, men kommer man igenom den så tror jag femman (Lustgården) är bättre. Återkommer om det när jag kommit så långt ;)

You don't want baggage without lifetime garentees
You don't want to watch me die
I just came to say goodbye love
Rent (Mimi) - Goodbye Love
  

Ont i magen

.. för att imorrn är första riktiga dagen med Exotic Snack. Klockan sju i Härnösand på COOP. Jippie! Huva, så nervös jag ska glömma nåt, blanda ihop nötterna, glömma att fixa glassen, glömma beställa eller inte komma upp i det man ska på beställningen. Finns mycket man kan vara orolig för om man vill, och inte vill för den delen. Bara att intala sig att man kan antar jag :) Positiva tankar!

näe, nu ska jag förbereda lite papper inför imorrn (ni kan aldrig gissa hur mycket det är man ska hålla ordning på och komma ihåg att fylla i...) så jag vet hur länge jag har på mig på varje ställe och vart jag ska ;)

Läskigt hur vissa låtar känns. Hur de passar in.

Just have a little patience
I'm still hurting from a love I lost
I'm feeling your frustration
that any minute all the pain will stop
just hold, me close, inside your arms tonight
don't be too hard on my emotions

Take That - Patience

Utgång!

Jepp, igår blev det utgång med Emma och hennes Robin :) Hon kom hit och vi gjorde oss klara, sen till henne för att öppna åt Robin och umgås lite innan vi (utan Robin som är allergisk mot katter) för att mata småkissarna :) Ner till stan, en snabbis på BK för köpe av cigaretter (åt Emma såklart). Sen till Irish, där något läskigt hände. Kom tillbaka från toan, det hade satt sig två killar vid bordet och ena av dom sa hur naturligt som helst (jag kände inte igenom honom för fem öre..) "Hej (min systers hela namn)s lillasyster!" Öhm, va? Vem är du? Hur vet du vem jag är? Ännu läskigare att han visste nästan vad mamma jobbade som, med tänder.. Men tydligen hade han varit hemma hos oss och varit med Marie en massa när dom var små. Men läskigt var det!

Efter ett tag gick vi vidare. Mot Oleary's! Dansa natten lång var väl tanken. Fastnade först vid ett Black Jack bord. Knepigt spel det där :P Sen fastnade vi ute och det blev en tidig hemgång. En helt fantastisk människa kom och plockade upp oss vid Casino Cosmopol, for in i driven till Max och skjutsa hem oss. Tack, tack och åter tack! Det var guldvärt :)

Kvällen var rolig även om den blev tidig. En massa prat och en hel del skratt! Nästa gång får vi satsa på dansen istället Emma ;)

Tack för igår!

Life can show no mercy
It can tear your soul apart
It can make you feel like you've gone crazy
But you're not
Michael Bublé - Lost

RSS 2.0