Funderingar

Pratar med en kompis på msn. Han frågar vad jag och Annica göra på min visningsbild. Är en bild från kvällen innan jag flyttade till min etta på Tjädervägen. jag, Annica och Gustav på Open Mind. Varför minns man vissa kvällar så väl och andra är svårare att minnas? Och nej, det har inget med alkoholen att göra. Hitills inga minnesluckor pga den. Konsigt. hur som helst. den kvällen var rolig! Verkligen! Och hur "bieffekterna" formar en, lär en och ibland visar hur fel man kan ha om sig själv. Iallafall i det fallet. Konstigt.

Hur som helst. Nya kvällar, nya männiksor, nya intryck och nya lärdomar! Ser framemot vad livet kan erbjuda. Dock känns det ofta som det springer förbi där ute, men missar Finspång.. Tur jag ska till Sundsvall nu och leva lite igen som vanliga "ungdomar. saknar Sundsvall och alla vänner ute i världen nåt enormt vissa stunder. undrar om det är värt det. Men till våren kan jag nog leva lite mer som jag vill. Framtiden är ett mysterium som endast löser sig med tiden! Men den borde bli ljus tycker jag. Så less på all skit nu!

Sex dagar kvar bara!

You stole her and used her and left her in pieces
Clumsy your dance, heavy's your stumble

Mando Diao - Nothing wothout you

Planering

är så väldigt lätt med ett schema som hoppar runt som en tok. Jaja, ska väl var glad över att ha ett jobb där man trivs, men ibland blir jag så trött på att inte få fasta tider som alla "normala" människor har. Att inte kunna boka in eller planera in lite i förväg iaf.. Iaf en resa till Sundsvall inbokad. En väg. 24:de september 05.30 sätter jag mig på bussen från Finspång och kliver av tåget 11.50 nånting på Sundsvalls tågstation! Kommer bli underbart!

Och som alltid går humöret upp och ner.. Kan skifta väldigt under en dag bara.. Det känns riktigt skumt! En stor klump i magen inför morgondagen gör verkligen inte saken bättre! FY! Men lika bra att få det överstökat gissar jag på.. Var en modig, liten flicka nu..

Näe, ska ändå jobba imorrn så borde kanske ta och sova snart. För inte så mycket mer att berätta eller mer behov att skriva av mig.. Eller jo, Evelina har flyttat ut idag! Tomt det kommer kännas framöver.. Och det ironiska är att hon flyttade ner och hittade lägenhet snabbare än vad en viss herre har gjort. Men ska bli kul att se hur hon får till det i den lilla ettan :)

Godnatt!

Weekends are not my good days
Brainstorm - Weekends are not my good days

Nytt fint vardagsrum!

Hela vardagsrummet har under den senaste tiden varit under skönhetsreparation. Snaaaart känns det helt klart. En hörna i rummet med saker ska bort och istället ska någon slags bokhylla ställas dit. Jag hoppas det kan bli snart. Annars har det blivit vita väggar med en vit fondvägg med mönster i. Ny takampa, ny tavla plus andra tavlor som nu hänger på väggarna, gardiner och lite mer blommor :) Känns som mitt rum nu. Dock lite saker som bör plockas undan, men det blir nog de mesta när jag fått en bokhylla :)

Har varit en toppenhelg med pappa! Som sagt, inhadlat diverse småsaker, fårr lampor och hyllor uppskurvade/spikade, burit upp massor på vinden och sett på fotboll och film på kvällarna. Mysigt och ha nån nära här nere på besök :) Världens bästa pappa!

Dagen har tillbringats i Norrköping efter att pappa åkte (det kändes riktigt tungt!). njöt lite av värmen och av de solglimtar som kom fram. Känns skönt att vara ute innan vintern slår till på allvar! Och bara prata, om allt! Trevlig dag!

Dock är kvällar aldrig roligt! Speciellt inte söndagkvällar! Men klarar jag dom, klarar jag allt. Kan man inbilla sig iaf.

Annars är tankarna i full gång och förvirringen närmast total.. Men antar bara tiden kan visa vad som känns rätt.. Keep on walking..

Hear me, I wish to say
Sometimes our needs are a touch away
So don't fear me, I've also cried
I know how it feals to be pushed aside
You must trust me
Touch me
There is no cause for your doubts
What this world is about
And believe me
Love is the reason whe're here

Ted Gärdestad - The Reason

Uppdatering

Sundsvall två gåner sen sist, besök av mamma och den här helgen besök av pappa :) Kerstin med, men hon har fått magsjuka så tillbringat dagen på hotellet =/ Lagomt kul! Stackarn! Bara hålla tummarna man inte blir smittad! Så jag och pappa har tillbringat dagen (efter jag slutat) i Norrköping med inhandling av diverse saker, så som pläd, taklampa till vardagsrum, korg till hatthylla och lite sånt :) Kollat lite smått på bilar också. Får se hur det blir med den saken.. :)

Min sambo har bytts ut mot en mycket trevligare, nämligen Evelina! Dock ska hon flytta ut redan nästa helg osm de verkar, känns lit tråkigt. Men skönt att ha nån nära! Så snart bor jag själv på allvar i Finspång, det ni! ;) Men det känns bra! För det mesta iaf :)

Var med Camilla i Linköping för två veckor sen och såg The Ark. Totalt frälst igen! Bättre än när dom var i Sundsvall och dom gav allt! Riktigt kul att se dom! Dock var inte själva stadsfesten så kul, som dog efter deras spelning som slutade vid elva. Så vi försökte ´hitta nåt ställe att gå på och tror vi hittade ett rätt bra :) Så otroligt mycket trevligt folk och absolut noll iglar! Knappt några som glodde heller, underbart! dock höll både jag och Camilla (hon låg värst till stackarn!) att bli såld (på skämt!). Haha allt kan tydligen hända en galen kväll i Linköping! ;)

Dock är ändå livet lite bergochdalbana. Tror helt enkelt jag tänker för mycket. Vissa saker bör man inte lyssna på och andra gör man för man bryr sig, men inte rätt det heller tydligen.. Ibland vet jag varken ut eller in.. Och det värsta är att det märks så på jobbet. Det känns skit! Kan inte ens sätta fingret på vad som gör exakt att det känns så fel allt. Antagligen massa små saker som gör det.. Eller en insikt som skrämmer mig.. Hur det kunde bli, kunde vara.. Låter kanske helt knäppt allt, men saker som är skönt att skriva av sig. Kanske fel ställe egenltigen men just nu spelar det inte så stor roll..

Det finns så mycket som känns så skrämmande, för jag vill inte ha några fler tårar eller göra fler fel.

And lately I’ve been trying not to fall apart
Andreas Johnson - We can work it out

RSS 2.0