Uppehåll

Jepp, lite jullov i förtid här på bloggen.. Tiden går åt till så mycket annat nu när julen närmar sig :) (Ett mail ska nog kunna skickas iväg Emma, förlåt att jag är seg!)

Manusskriving åt barnen är ett nöje jag och Evelina får så lov att ha nu, men det flyter på rätt bra och vi strävar oftast åt samma håll och förstår varandra, tur det!
   Jobb. En del extra jobb nu när julen närmar sig och på onsdag börjar mitt juljobb på allvar.. Då kommer datorn enbart finnas till för musik, om ens det..
   Bjärme... Magnus bor ute på landet, så en hel del tid blir det där. Och ingen större lust att låna hans dator när det finns andra mer sociala saker att göra :) Tillexempel baka lussekatter!
   Julpyssel. Än har jag inte lyckats slagit in mer än en julklapp, men det ska bli när jag får lite kartonger! Och lite mer tid hemma :)

En bra tid nu, så passa på att njut alla! Dela med er av glädjen och låt er smittas av densamma!

Nu råder lugn och julefrid, snart nog tar nåt annat vid
men här får morgondagens skuggor inte ruva.
och sjunger kanske nån för mig och kanske sjunger nån för dig
ett sprucket men ett hoppfullt Halleluja

Peter Jöback - Decembernatt (Halleluja)

Fredag

Varit hemma i 1½ timme och så till jobbet alldeles strax 13-20. Sånna här dagar man ska ha bil själv, så slipper man åka så långt innan man börjar, men miljövänlig istället ;)

Imorrn ska jag till pappa och se vad jag har kvar och sånt där, sen jobba 17-20 så stägning två dagar i rad. Får se om det är mycket folk nu på kvällarna, om julen har sina spår redan..

Söndag blir det julmarknad på Norra en liten sväng sedan middag hos mamma :)

Igår en svän i Birsta med pappa, magnus och Kerstin :) Pappa fick sina efterlängtade blommor till köket, fredsliljor och svarta, släta, runda krukor. Tror det blir jättesnyggt hos honom :) Får se imorrn!

Nu måste jag kila! Ingen text för den sidan vill inte fungera och inte tid att leta rätt på nån ny sida.. Hädda!

Ny vecka, ny dag, ny månad

Inte exakt första dan på en ny vecka, men nästan..

Jobbade i helgen, men blev inte till åtta på lördan eftersom det kom andra som avlöste oss, så jag och Jennifer fick sluta fem :) Till pappa en sväng för att se till Wilma. Och återigen känner jag att jag saknar katterna. Men kommer det funka ha katt här och sova borta en hel del? Hm, tål att tänka på.. Annars finns det risk att det blir en hamster igen.. För nåt litet sällskap skulle ju inte vara helt fel :)

Annars blev jag totalt bortskämd i helgen.. vad sägs om middag både lördag och söndag, skjuts till och från jobbet plus frukost på sängen på måndag? Ja, om ni inte redan vet så kanske ni gissat er till det, jag har träffat någon, så därav mindre tid hemma och mindre tid vid datorn :)

Idag har jag tjuvat ännu mer på julen.. Börjat plocka fram mer och mer julsaker och tomtar :) Mysigt! Måste få vardagsrummet lite mer juligt och rött så blir det nog bra sen.. ska bara få plats med allt jag vill ha framme med.. det är nog det svåraste ;)

Bloggen har lite "julsemester" och skrivs i när tid och lust infinnes.. annars kan det nog bli lite dött ett tag framöver här nu :)

Du räcker mig din hand
Tystar stadens larm
Ett andetag bland tusen
Ger mig kraft igen

Magnus Carlsson - Himmel i advent

RSS 2.0