Massor och åter massor

Färglära hoppades av och istället satsas det desto mer på Litterära genrer och jobb. Fick jobba nästan heltid den här veckan och så även nästa! Riktigt roligt! Kunde inte komma mer lägligt :) Jag trivs!

Såg The Arks absolut sista spelning förra helgen med Emma, Linnea, Fredrika och deras kompis Sofia. eller ja, Fredrika mötte vi upp senare för hennes plan var försenat. Innan så skulle vi på toa. Aldrig varit med om värre toakö och aldrig i hela mitt liv varit så sjuuukt kissnödig! Trodde jag skulle dö nästan! :P Så tack vare den så gick vi och ställde oss vi scenen alldeles de skulle börja spela, tror ni inte de var smockat redan? Vi klämde oss fram så vi såg lite iaf! 15000 pers var de där på Gröna Lund så de fick stänga insläppet! Det ni! Och snacka om stämning och bra och underbart! Och sista gången. Hur ska vi överleva nu, utan dom bästa av dom bästa? Tur musiken alltid kommer finnas kvar!

I onsdags åkte systeryster tillbaka till England efter två veckor här! Varit så otroligt roligt att haft henne här! Helt underbart! Idag fick jag ett sms att hon och hennes kille kommit fram till Australien och att allt gått bra! Tänk er, först sex månader i Australien, sen flyg bokat till Nya Zeeland, sen får de se. Snacka om upplevelse!!! Min kära syster som pratat om att resa och se världen sedan hon gick i skolan lever äntligen ut sin dröm!

Igår utgång. En helt fantastisk kväll, väldigt galen, men oehört rolig! Det finns (tro det eller ej!) många trevliga människor överallt! Ge någon ett leénde och se vad som sker. Kanske träffar du en vän för livet? :) Jag menar, varför ska man vara så instägd i sig själv när man kan göra så mycket mer och träffa så otroligt mycket roligt folk? :) Ge lite mer och det kommer löna sig :)

Just nu känns livet helt underbart!

Livet kan vara mäktigt och stort
det kan vara svart som sot
men dörrar kan öppnas från oväntat håll
som du aldrig trodde fanns
(...)
Livet är ständigt på väg i förändring
man behöver inte alltid vara stark
man får finnas ändå

Uno Svenningsson - Andas genom mig

RSS 2.0