After Shave & Anders Eriksson

I lördags blev det den fjärde gången gillt! Och jag älskar dom lika mycket. Nog för att vissa saker är mindre bra, så är dom bäst. Finns inga som kan slå dom. (Eller..Lrg?...) Hursomhelst. En del klassiker i början. Och Jag fick höra Truckdriving song live. Underbart! Näe, större idoler finns inte för mig. Tack pappa för att jag får gå på dom varje år :)

Jobbat fem dagar i sträck nu också. Syns på mina händer. Torra som fnuske och att det är kallt ute gör inte saken bättre, men sånt man får räkna med när händerna är i vatten och kyla i stort sett hela dagarna på jobbet.

Idag är det temmeldagen, så borde försöka få tag i semlor nånstans. Egentligen baka själv, men lite sent tänkt nu kanske.. Får bli nästa år ;)

Näe, nu måste jag ta tag i städningen! Hårtussar från Kex överallt på golvet och disken ligger i blöt och väntar på att nån ska diska den. Städning osv. får lätt vänta när man jobbar och slutar 20 på kvällarna.

Bandy, bandy - det gillar vi
Bandyklubban - ser ju ut precis som ett J
Men bandybollen, bandybollen - den ser inte vi
Så bandymatchens resultat - det går oss förbi

Galenskaparna & After Shave - Bandy, bandy

Tiden rullar på

och känns inte som det var längesen jag skrev här sist.. Och som sagt, annat för mig än att sitta här så mycket. Läser hellre om era dagar än skriver om mina egna också när jag väl fastnar vid datorn :)

Men sen sist. Manusrep igår. Första scenerna lagda. Vår pjäs kommer bli så bra för våra barn är bäst! .. och högljudast!

fikat med Gustav på Waynees också :) Mysigt att prata lite skit och bli lite arg på en viss herre vi haft som ledare.. Haha, konstigt vad man kan minnas :) Men tack vare denna herre så skapades ju LRG, så rätt bra var han ju ändå.. på nåt vis..

Söndagen tillbringades i Birsta med mamma och storshopping! Längesen vi var på så många affärer och höll ut så länge. I stort sett alla kläderbutiker (utom de dyrare märkesaffärerna). Böcker, pepparnkvarn och dukar hann vi också titta på. En riktigt mysig och bra dag! Vi har ju gjort två försök på stan, men då har jga fått jobbat så vi har aldrig hunnit med de vi skulle.. Men en heldag tillsammans var enormt underbart!

Fick jobba en sväng i tisdags med, så där försvann eftermiddagen/kvällen med Magnus. Det lilla problemet med att han jobbar heltid och den helg han är ledig, då jobbar jag.. Men tiden blir värdefullare den vi har tillsammans istället :)

Idag var jag på stan och fika med Emma. Hon är hemma över helgen och snart åker hon till Italien i två månader på praktik! Helt otroligt! Kul lär hon iaf ha, skulle aldrig tro annat!

Men nu måste jag göra mat innan jag ska iväg igen. Lämna saker hos mamma och sedan ut till bauhaus för att titta på krokar till badrummet och för att skjutsa hem Magnus. :) Fullt upp!

Twist again,
like we did last summer,
Come on,let`s twist again,
like we did last year!

Tony Marshall - Let's twist again


RSS 2.0