Första besök + bad

Glömde skriva i förra inlägget att Evelina redan varit i Finspång och hälsat på :) Fick en heldag i Norrköping och det kändes riktigt kul att ha någon man känner här nere. Nog för att jag har Magnus, men en kompis är ju ändå en annan sak :) Dessutom kom hon på den dan hemlängtan slog till värst, så bra inplanerat!

Första badet var för en vecka sen i en liten plutt sjö :) Rätt så varmt för att vara så tidigt och det värsta av badlusten försvann med det badet :) Simmade lite fram och tillbaka bredvid bryggan. Tycker inte om att simma på djupt vatten själv i okänd sjö :P Och Magnus lär jag inte få ner i vattnet alls så lönlöst att försöka :)

Just nu sitterj ga också och längtar hem lite smått. Men ska snart till England så ska se framemot det först :) Och så glad jag fått jobb här, för det är en jättefin butik och roliga människor att jobba med som ger mig chans att lära mig och utvecklas och de vågar även lämna mig själv så känns riktigt bra! Jag har på så sätt hamnat rätt här nere och samma gäller nog Magnus. Så om ni i Sundsvall kunde flytta lite närmare så skulle det bara perfekt!

Och ni är välkomna att hälsa på! :)

Dags att packa!

Click, clack, cluck!
When their feet clack to the ground
Click, clack, cluck
Oh, it makes a joyful sound
'Cause the air is clean
Where the danger's always near
It's easily seen
They're unfamiliar with fear
The Ark - Angelsheads 

Finspång

Yes, nu sitter jag i en ny liten stad och skriver. Dock vet jag inte om nån kommer läsa det här eftersom jag inte skrivit på länge, men eftersom jag började skriva här för min egen skull så fortsätter jag för min egen skull :)

Vi bor i en liten etta alldeles lagom nära centrum. För några dagar sedan hittade jag även en sjö i närheten så i söndags blev det premiärdopp för mig, medan Magnus satt i skuggan.

Jga jobbar extra för en som är sjukskriven. Har blivit nästintill heldtid hitills och fortsätter så framöver. Fått schema till början av september! Känns så skönt och roligt! Vi valde rätt tid att flytta! Otrolig tur kan jag säga :) Kan säga att jag skulle haft mer hemlängtan om jag inte hade fått jobbat så mycket :) Dock så har lägenheten hamnat i kläm därför. Skulle ju tapetsera första veckan, men jag jobbade och Magnus åkte på en förkylning så än har inte väggarna fått nya kläder.. Förhoppningsvis ska det väl inte dröja allt för länge innan det blir av :)

Nu är det bara en vecka kvar tills jag och mamma åker till England och hälsar på syster! Underbart! Ska bli så kul!Sen, 5:e juli åker vi till Sundsvall för att städa ur huset, träffa syster som kommer hem 7:e och gå på bröllop den 10:e! Ska göra brudbuketten dit så är liiite nervös! Men ska bli kul, en erfarenhet att få planera och göra beställning själv :)

Saknar er i Sundsvall så kom och hälsa på!

Tiden går lite för fort för att jag ska hinna hitta nån bra text rad så rekommenderar bara en låt, kanske redan skrivit den i tidigare inlägg, men lyssna på den! Brainstorm - My Star

RSS 2.0