Sista kapitlet

Såg Shrek, sista filmen, i söndags. rolig som dom andra, men själva historien känns lite uttjatad. Eller så är det jag som inte tycker om när det kommer hinder på hinder hela tiden! Men helt klart värd att se :)

På andra plan är det också sista kapitlet som inleds. En sista strid, sen kommer jag förhoppningsvis slippa honom för all framtid, och det är absolut inget jag sörjer! Hans förlust, eller hur? Försöker tänka så iallafall. Så svårt vissa stunder. Finns så mycket om, och tänk om... Sånna där dumma ord man inte ska tänka. Gjort är gjort och man kan bara se framåt och leva i nuet eller hur?

Emma var här i helgen! Så roligt att få lite besök! Testade på utelivet i Finspång, och vi hade skoj! Helt klart över förväntan! Dubbeldans it is! ;)

Februari har däremot gått väldigt fort! kanske för att jag gör en hel massa saker. Träffar lite nya människor och försöker göra saker. Så livet går framåt trots allt. Även om man halkar tillbaka ibland. Och till helgen ska jag och mamma vara i Stockholm! Bo på hotell och ha det mysigt! Ska bli så härligt! Tänka på lite annat :)

Snart Sundsvall också! Längtar!!!

Jag har aldrig saknat
en hoppfull framtidstro
Men ändå har jag vaknat
och känt min ångest gro
Ted Gärdestad - Betlehem

RSS 2.0