Kortkort

Skulle vilja skriva så mycket, har så mycket i min hjärna som jag "skriver" av mig när jag går till och från jobbet, men just nu känner jag inte för det. Och lyssnar på en låt som får mina tankar på annat håll.

All this time I've been afraid
That you would see through me
That beneath the tricks and traits
There would be nothing to love
The Ark - Stay with me

En låt som jag fastnat för. Väldigt mycket. Som betyder nåt. Som känns. Och är det inte så. Att man är orolig att inte räcka till. Att man har en massa fel som ska synas. Att dom felen gör att personen man älskar inte älskar en tillbaks. Eller gör så personen slutar älska en. Speciellt nu. När hela jag känns som ett enda stort fel. Och jag känner hur jobbig jag är, att jag bara gör fel hela tiden också.. Men lyssna på låten och låt er förtrollas av den.

Jag är helt förälskad i den!

Filosoferar..

Yesbox. Ibland skulle jag vilja berätta allt. Bara för att få råd. Men just nu vet jag rekationer från några håll, så är tyst. Lika bra det.

Sånna här kvällar man inte ska vara själv, eller hur? Knappt det känns kul att julpyssla, liksom vem ska se de förutom jag förrän 22/23 när mamma & K-Å kommer? konstigt vad fort orken och lusten försvinner.. Irriterande! Förstod det skulle bli såhär. Jag är knappast bättre än nån annan, snarare värre.. Jaja, man får väl ta det som det kommer.. Inte mycket mer att göra.

Gått bra och jobbat idag med. Så jobbar man imorrn med. Själv.. Ska bli spännande :)

Last christmas
I gave you my heart
But the very next day you gave it away
This year
To save me from tears
I'll give it to someone special
Wham! - Last Christmas

Eller så ger vi det till ingen alls. Det blir perfekt!

Kundkväll

Haft kundkväll idag på jobbet, men jag gick när kunderna började komma och kom tillbaka dit när kunderna slutade komma! haha, lyckat! Varför? Jo, sista gången på buggen. Känns rätt tråkigt, men avslutningen kvarstår så nåt roligt att se fram emot :)

Varit i Sundsvall i helgen och kom hem igår. Vad underbart! Kunde inte bli bättre på nåt sätt! Eller jo, lite mer tid och mer tid med pappa och mamma. Uppskattar dom nåt oehört nu när jag inte har möjlighet att träffa dom lika ofta. Men dom är dom bästa föräldrarna som finns. Och jag vet, skulle jag så skulle vilja flytta till världens ände eller vilja bli astronaut så skulle dom stötta mig :) För så är dom, mina älskade föräldrar :)

Annars har jag träffat vänner, försökt hinna med alla så mycket som möjligt. Upp tidigt och till sängs sent. Sov enbart länge på lördag, för kom hem halv sex på morron så tyckte jag förtjänade en sovmorgon då! Dock sov jag inte längre än till elva, men men.. Så är jag! Och rett upp en massa förflutet. (Låter som om jag vore 100 år..) och det känns så bra. För nånstans har en del saknas. Sedan länge. Ja, det känns bra i det stora hela. "Du är samma person, men verkar äldre" och nog borde det stämma? Man växer väl med allt man är med om?

Och börjat skriva. Helt sjukt. Inspiration från bilder, fantastiska bilder! Så flöder det på. Men inte kommit långt, men det är kul! Spännande och se vart det slutar :) Om jag kan avsluta nåt för en gångs skull! har börjat på så många berättelser att jag inte längre vet vart alla är, och nog glömt innehållet och tanken jag hade när jag började till hälften av dom. Håll tummarna den blir avslutad :)

You're reading my mind like it's all the same
You're giving me love like it's no big thing
You give up in a heartbeat
Surrender when our lips meet
And never again will I be the same
Sebastian - Falling in love with you again

RSS 2.0