Tråkig dag

Nu börjar jag komma in i en.. kan man kalla det en depperiod? Pga arbete. Jag blir så less att gå hemma och bara städa i stort sett. Nånting borde jag ju kunna hitta på, men fantasin är inte som den en gång var. Plus att jag oftast har en hund som inte kan vara själv utan att skälla också. Men senare idag ska jag iaf till mamma och Kjell-åke och fira den sistnämda. Han fyller år idag :) Grattis! Ska bli smörgåstårta. MUMS!

Börja träna vore också en idé. Var ute nåt förra (?) veckan och sprang/gick en sväng. Inte långt, men en början. Ska göra mitt bästa att fortsätta så. Tror lite av mitt humör sitter i det med. Att jag inte tar mig ut och rör på mig. Det behövs för mig för att må bra. Iaf nån gång ibland så jag kan känna mig lite duktig :)

Igår var jag på vårshowen på Hedbergska med Magnus, mamma och Kjell-åke. Riktigt bra :) Träffade Antti, såg Saga, kände knappt igen Jenny förrän hon kom fram och prata och missade helt Jocke och Evelina om inte Magnus och mamma sett dom. Vinkade ett tag genom ett fönster för omöjligt att komma förbi kön in till fikastället (matsalen) :)

Imorrn ska jag fika med Gustav. Ska bli riktigt trevligt! Längesen jag träffade honom nu, för längesen!

I don't care what you might think about me
you'll get by without me if you want
well I could be the one to take you home
baby we could rock the night alone
if we never get down it wouldn't be a let down
but sugar don't forget what you already know

Jason Mraz - Geek in the pink

Börja repa manus

Igår var det dags. I snöoväder. Tur nog var vi inomhus och i en (nästan för) varm lokal. Några kunde trotsa snön och ta sig till teatern så vi kunde börja repa lite smått. Trots vi sagt att det inte skulle bli av så var det fler än vi trodde där. Lite smygrep körde vi igång med. Och det kommer bli så bra, för våra barn är bäst! ..utan att skryta ;)

Möblerat om lite i lägenheten i veckan.  Dock massa saker som står och dräller nu som jag blir lite smått galen på, men för tunga för mig att flytta själv.. Iaf dammsugit, diskat och gjort så jag har lite ordning på räkningar, lönebesked osv. Riktigt skönt känns det!

Ikväll blir det vårshowen så hoppas på att den är bra! Bara vi kommer dit hela i snön :) Sällan sett att det fallit så mycket snö på bara nån dag.. Syns inte att dom skottade igår utanför porten.. Helt otroligt! Men lite mysigt :)

Lika bra att göra lite reklam redan nu.. 7-9 maj är det barnteaterfestival ute i Kuben på Kvartersteatern (Kubens gamla skola) så kom dit och kolla på en massa underbara, små barn! :)

När alla tårar tagit slut
Och du stormen ridit ut
Det sägs att tiden läker sår
Men minnena dom når
Tillbaka till i går

Emil Sigfridsson - Tillbaka till igår

Ny frisyr!

I december när jag klippte mig kom min frisör med ett förslag om att permanenta mig. Vaför tänkte jag då. Sagt och gjort. I måndags åkte jag med henne ut till hennes "arena" och fick sitta där i 2½timme med spolar i håret och se ut som en tant :P Sen blev det ett jätterufs! Tvättade det första gången igår (får inte tvättas på tre dagar efter pemanent) och nu känner jag mig riktigt nöjd :) Skönt att iaf för en tid slippa det platta, tråkiga håret. Känns som oändligt många roliga frisyrer jag kan göra nu :)

Igår fick jag kort ifrån Nya Zeeland! Ifrån Emma och Hanna. Inte lite avundsjuk man blir.. Så om ni läser det här, antingen nu eller när ni kommit hem så hoppas jag att ni har det bra! Och det låter som ni har det fantastiskt!

Ikväll kommer en del folk hit (hopplock från korsta/skönsberg, florist och teater + magnus och hans vovvsing) så lägenheten lär nog bli rätt full. Men kul ska det bli! Därför ska resten av dan ägnas åt städning! Har paketpapper kvar på golvet sen i söndags, så kanske dags att det ska bort :P Samma med tulpanerna jag fick av Mona för en vecka sen för att jag fyllde år :) Dom är lite grå nu, var rosa en gång i tiden..

Fortfarande inte tagit reda på vilken cd jag tog en låt i från sist, så tar låten som spelar just nu idag med :) En låt ifrån The Rocky Horror Picture Show, väldigt udda, men ändå en bra film enligt mig :)

Get back infront and put some hair oil on
Buddy Holly was singin' his very last song
With your arms around your girl, you'd try and sing-a-long
You felt pretty good (woo!)
You really had a good time

Meat Loaf - Hot Patootie


Sammanfattning

Julen gick fort som vanligt. Jobbade och stod i. Marie kom hem från England, men allt för lite tid tillsammans p.g.a. jobb. Sånt är väl livet? Julafton började med minneslunden. Även andra kurkogårdar besöktes. Sedan till pappa och se Kalle och fika. Öppning av julklappar och sedan vidare till mamma. Julbord och öppning av mer julklappar. Det mesta julklapparna blev till lägenheten så allt mindre saker som saknas! :)

Juldan träffades LRG igen. Dock blev inte utgången av, men en trevlig kväll blev det :)

Nyårsafton firades ute i Bjärme. Finmiddag, raketer och glädje. En bra start på ett förhoppningsvis bra år :)

Födelsedag har också hunnits med. Eftersom Magnus och jag fyller år på samma dag så blev det trerätters på Thandoori och sedan bio (Sherlock Holmes). Söndagen kom släkten hit och fikade och såg min lägenhet :) Så storsätdning innan och kökslampa och nyckelskåp hänger nu på plats :) Som sagt, allt färre saker som saknas :) Ännu färre sen födelsedagen :)

Idag är dock en slödag. Ska bygga klart ett pussel som vi hållt på med för länge så vi kan börja med ett nytt jag köpt! En tavla av Salvador Dalí och 2000 bitar.. Sett det länge så passade på när det var halva priset ;)

Manuset till mina och Evelinas barn på teatern är klar så på onsdag ska dom få läsa det och börja repa. Vi får se vad dom tycker! Ska bli lite spännande :)

nu har jag tappat bort vart i cd-ordningen jag var med texterna så det får bli från låten jag lyssnar på just nu för den här gången :)

But the most radical thing to do
Is to love someone who loves you
Even when the world is seemingly telling you not to

The Ark - The most radical thing to do

RSS 2.0