Ledig helg

Så skönt att ha två dagar ledigt i rad. Hunnit med en massa, och ändå inte gjort nåt. Riktigt skönt :)

I fredags var det dans på Borgen. Riktigt kul. Känns kul att våga sig ut och dansa och kunna grunderna, veta att man kan dansa. Och går ju fortsättningskurs nu ås ska lära mig ännu mer! Underbart! :) Varför har jag aldrig gjort det här förut? Så skoj!

Igår var en lugn dag. Gick bara ut till Netto fram till klockan 17, för då åkte jag in till Norrköping och Evelina för att äta middag med henne och hennes pojkvän :) Sedan bio! 3D! Coolt! ;) Hem till Evelina och spela lite kort i väntan på bussen. 22 eller 01.30. Vettiga tider på en lördagskväll... Suck! Dom har massor att lära här nere angående bussar och nattrafik. Inte undra på att ingen vill bo i Finspång ;)

Sov ändå till 11.45 idag! Helt otroligt! Men skönt att sova ut och inte känna att man missar sin enda lediga dag eller missa nåt annat som händer. Så tagit en promenad, handlat lite mat och pratat i telefon :) Lugnt och skönt. Dock är dan snart slut. den gick fort! Men tv-kväll ikväll. Först No ordinary family, sen Sherlock Holmes och sist reprisen på Meldodifestivalen. Missade ju den igår, och det går ju inte för sig! ;)

Your heart is broken
To your surprise
You're sick of crying
For blue eyes
So tired of living
Misunderstood
Mika - Blue eyes

Tisdagstankar

Ute och sprang på förmiddagen! Hur duktig tror ni inte att jag känner mig? Oehört stolt! Äntligen! :P Får hoppas jag orkar mig ut fler gånger i veckan, så det blir nån ändring och att orken kommer tillbaka till mig :) Totalt orkeslös och utan vilja att göra nåt de senaste veckorna.

Hemlängtan, något enormt. Men jag ska klara det. Har ett mål uppsatt och fram tills dess händer en massa roliga saker, så det målet borde inte vara såå långt borta :) Nog för att dagarna försvinner, men ändå är det bara första feburari =/ Tycker tiden borde gått fortare, om man tänker på att timmarna och dagarna försvinner. Jättekonstigt! Tror någon försöker lura mig.

I mars kommer älskade systeryster hem! längtar och hoppas jag kan vara i Sundsvall hela den tiden också! Hoppas, hoppas!!!

Till Evelina imorrn, men ny frisyr och allt! Undra hur modig jag kommer vara imorrn när jag sitter i frisörstolen. Kan bli spännande!

Buggen börjar på torsdag med! ska bli kul! :) Lite ljuspunkter finns det som sagt ändå :)

Where do I go? Follow my heartbeat
Where do I go? Follow my hand
Where do they lead me?
And will I ever discover why I live and die?
Hair - Where do I go

RSS 2.0