Turn and walk away

I'm in a state of denial
Tell myself I'm OK
The Wallstones - Turn and walk away

Stay With Me

Lyssnar på Stay with me med The Ark nu. En låt som gör ont, men som jag tycker är helt fantastisk. Känslorna vet inte riktigt vart dom ska ta vägen så allt blir en enda röra. Den rör mitt inre på ett så konstigt sätt så det går inte att förklara. Kanske är det så för att jag har så mycket inom mig jag inte kan berätta för någon. Jag vet inte hur jag ska säga det, vem som orkar höra och så ligger det för nära. För nära mig. I mitt huvud spelas det upp för många gånger, finns inget slut. Gör mig så osäker. På allt. Undrar om det var jag som bar mig dumt åt, eller var det bara han? Eller gjorde vi båda fel? Hur ska jag någonsin våga satsa igen? Jag längtar, men samtidigt är jag vettskrämd. Livrädd. Åh, vad jag hatar den låten! Ändå är det så underbar... 

I didn't mean to cause you pain
I didn't mean to cause you trouble
I never meant in any way
To be a weight on your mind

And all this time I've been so goddamn stubborn
All this time
So selfish and unkind

Glömma och gå vidare heter det va? Men hur kan man glömma något som ligger så djupt och som vägrar låta sig göra sig hörd?

All this time I've been afraid
That you would see through me
That beneath the tricks and traits
There would be nothing to love
The Ark - Stay with me

En helt vanlig måndag

men där nånting inte är som det ska. Och att inte veta vad gör mig orolig. Ska leta svar imorgon och förhoppningsvis hitta något... Håll tummarna!

Ska även testa tränings-dvd imorrn innan jobbet. Börjar inte förrän på eftermiddan så då har man lite tid på sig till annat. Får hoppas det kan vara nåt för mig :) Mår ju inte särskillt bra när jag läser om alla andra som tränar och äter bra och nyttigt och allt, så ska istället för att må dåligt göra samma sak :) Eller försöka och se hur det går.

Konstskola till hösten. Låter det intressant? Jag tycker det! Det kollas upp för fullt! :)

Min berättelse går frammåt. Dock vet jag inte än vad som ska ske mer. En handling kan ju vara bra, men än så länge finns den inte riktigt där. Men håll tummarna där med att jag kan avsluta den här historien en gång för alla! Även om det säkert dröjer några år :P

Ledig på onsdag så ska in till Norrköping då och träffa Evelina :) Mys!

Igår var två från jobbet + Evelina här och fikade. Mysigt det med. PLUS att jag fick en välbehövlig storstädning innan dom kom hit. Så nu är det rent och fint och all jul är borta!

1-3 april är jag i Göteborg för att se After Shave och Anders Eriksson på deras hemmaarena! Kommer bli SUPER! längtar! :)

Har sagt det förr och säger det igen, ska försöka skräpa mig här. Vill skriva här, men tiden räcker inte till, till allt jag vill göra. Dumt nog.

Nej, nu ska vi lösa allt och se till att 2011 blir ett riktigt må bra-år!

Ja' har aldrig saknat
En hoppfull framtidstro
Ändå har jag vaknat
Och känt min ångest gro
Ted Gärdestad - Betlehem

RSS 2.0