Skrivkramp?

Är det för jag börjar få långtråkigt vid datorn som gör att jag skriver mer nu eller bara för jag har så mycket bubbel i mig som vill ut på nåt sätt?

Fick höra nåt tråkigt idag som gjorde mig väldigt ledsen. Gör att jag minns en annan tid, känns nästan som ett annat liv. Konstigt vad en flytt från ens hemstad gör skillnad i livet. Men oehört glad att jag fick höra ändå. För jag vill hjälpa dig må bättre. För jag finns här för dig, och det gäller alla mina vänner, hoppas ni vet det! :)

Annars haft en bra helg! Dans i fredags! Att jag aldrig hittat dansen förut. Det är så oehört skoj! OCh man träffar mycket roligt folk :) Nåt jag helt klart ska fortsätta med oavsett vart jag hamnar i framtiden! hoppas bara det är lika trevligt överallt som i Norrköping :)

En liten kort prommis idag. I regnet. Mindre mysigt, kallt och blött, men riktigt trevligt. Roligt och känna nån utanför jobbet också :)

Jag tror jag börjar trivas lite helt plötsligt.. Så nu lutar det åt en flytt in till Norrköping, men hur blir det då med resandet, och med bibliotekariet? Tål att tänka på!

Life can show no mercy
It can tear your soul apart
It can make you feel like you've gone crazy
But you're not
Though things have seemed to changed
There's one thing that's still the same
In my heart you have remained
Michael Bublé - Lost

Bättre tider?

Det känns så.. Vem vet. Kanske ordnar sig allt till slut ändå?

För tillfället är jag glad! Det känns roligt. Jag skrattar och ler av glädje, äkta glädje!

Och snart åker jag hem till kära Sundsvall!

Det tog tid, men äntligen..

Ur askan går du, pånyttfödd, och nu
Flyger du ut, fågel Fenix till slut
Nu är du fri
Det är Fait Accomplit
Benny Anderssons Orkester, Tommy Körberg - Fait Accomplit


Rubrik ja

Känner att jag skriver här väldigt ofta när klumpen i magen blir allt för stor. När Det känns som allt ska brista eller har redan brustit. Men det var ju även därför jag skapade den här bloggen. Så den får fortsätta vara min lilla vägg med tankar och där jag skriver av mig :)

Ihelgen var mamma och K-Å här. Hade hur mysigt som helst! Dans i Norrköping på fredan. Jag och mamma gick. Så otroligt kul! Fick dansa massor, båda av oss. Nya bekantskaper som förhoppningsvis leder till lite mer aktivt liv här! Det känns bra! Ska absolut dit fler gånger! Underbart roligt! :D

Lördan ägnade vi åt shopping och IKEA! Linköping var målet. Dock gick tiden fort, men det blev lite kassar. Kul att äntligen få se lite människor och affärer. Lite nya saker blev det trots allt. Bland annat kuddar, kofta, ljus och lite julgrejjer :)

Söndan fick jag mer saker uppskruvade på väggarna. Äntligen en bokhylla! Om än en som inte rymmer exakt alla böcker, så rymmer den många! Sen två hyllor i köket :) Så det kan jag alltid roa mig med nu, att fixa och dina lite med dom. Sen åkte vi in till Norrköping och såg Chicago. Dock lite konstigt att se den på svenska och vissa scener var lite väl.. Men i det stora hela bra :) Synd bara att Petra Nielsen inte spelade den kvällen utan hennes stand in.. =/

Så igår åkte dom hem.. Känns så tråkigt. Tror därför klumpen sitter kvar och gör sig påmind när jag minst vill. Jag hoppas bara på att nya bekanskaperna ska vara lyckade som gör att tiden här känns rolig igen :) Och snart kommer jag hem!

Och läste på en väns blogg nåt som gjorde mig superglad! Stor kram till dig! :)

They call me little Love Child
with a thorn in my side
You shouln't be talking to me
Fibes, Oh Fibes! - Love Child

RSS 2.0