Skaldekonstmjödet

Kom nyss hem från ett teaterrep med Lilla Roliga Gruppen. Otroligt roligt, mycket tokigheter och flams, men även en hel del lathet idag :P Kul var det oavsett!

Min helg:
Fredag: Jobba 8.45-17.15 
Åka till Wilma, släppa in/ut henne
Åka till mamma, duscha, äta och snygga till mig
ca 21.00 Harbit för "förfest" då inget ställe hemma hos passade att vara :P
ca 22.00 Lyset!

Lördag: Jobba 10.00-18.00
Åka till Wilma, släppa in/ut henne
Lugn hemma kväll med mamma

Söndag: Jobba 10.00-18.00
Mors dag = massor av folk misstänker jag
Troligast Wilma en sväng
Lugn kväll hemma

Måndag: Jobba ca9.00-17.30
Åka till Marie lägenhet och packa/flytta saker och möbler
Se Cityakuten och Projekt Runway

Jaja, Måndag är väl ingen helgdag, men känns lite så nu när jag jobbar hela helgen. Och som om det inte vore nog. Det ska bli supervarmt och soligt ute! Kommer kännas tungt, men de får gå.

"Upptäckte" en ny låt med Ted ikväll i bilen hem från teatern. Hört den massor av gånger förut, men mest tyckt refrängen varit lite tjatig så ingen jag fastnat för, tills ikväll :)

Så många själar som fryser
Som borde skratta och le
Så många ögon som lyser
Men som har svårt för att se
T. Gärdestad - Låt solen värma dig


Härlig dag

Ledig idag, helt ledig förutom en stund på KFG. Satt där i två timmar, men hittade inget jobb att söka så gick vidare. Hittade två gamla, näst intill antika böcker på Bokia. En av Jack London som heter Tvångströjan. eftersom jag enbart lyckats hitta Varghunden och Skriet från Vildmarken på biblioteket så tyckte jag att den var värd att köpa + att den var tryckt på 20-talet och skulle passa utmärkt i mitt framtida egna bibliotek :) Den andra boken hette Skymingssagor och tänkte på mina framtida barn. Tänk va mysigt att läsa sagor :) Plus att den också var gammal och i bra skick, fast någor nyare är London.

Sedan en sväng på riktiga biblioteket. Skulle försöka hitta andra boken i serien Javastavens vandring, men icke. Inte en bok fanns där. Eftersom första slutade mitt i all händelse, som att sluta läsa en bok mitt i, så måste jag få tag i fortsättningen. Måste altså runt till alla bokaffärer som kan tänkas finnas. Bara inte alla böcker slutar så. För oftast är följetånger så att man kan sluta efter en bok om man vill, men inte den här. Man måste läsa vidare, typiskt nog.

Sen efter lite läsning och sovning på balkongen packades det upp här hemma innan pappa kom och hämtade mig. Hade lovat att hjälpa honom med städningen utav förrådet hos honom och tycker vi lyckades riktigt bra! Två billass och lite planer om förvaringshyllor osv :) Blev sedan en lite middag på Big Boy, superlängesen man åt där sist :P

Förövrigt, är det dumt att köpa en lägenhet när man ska plugga i en annan stad? Fast känns som om det kan bli lika dyrt ändå i månaden, så kasnke inte så dumt? Näe, får fundera på det där. Om det ens blir Borås i höst :)

Bara för att den är så mycket sommar:

Well open up your mind and see like me
open up your plans and damn you're free
look into your heart and you'll find love love love love
listen to the music at the moment people dance and sing with me
Were just 1 big family
And it's our godforsaken right to be loved loved loved loved loved

J. Mraz - I'm yours


Katten Gustaf-måndag

Har ni nån gång läst serien Gustaf om den tjocka rödhåriga katten? Han älskar lasagne, terroriserar sin hund"kompis" Ådi och husse Jon och han hatar måndagar. Kommer ihåg en serie där han ligger i sin kattsäng med sin kudde över hela sig, och om jag minns rätt taggtråd och massa annat skydd runt sig och tänker: "Kommer igen då måndag. Gör ditt bästa!" Tji fick han trots att han var beredd på allt. Vad som har jag glömt, men illa gick de.
   Idag har jag haft min "katten Gustaf-måndag". Tänkte cykla idag igen till jobbet. Låset på cykeln (det som sitter fast på cykeln) har alltid varit knepigt att få upp, men idag gick det inte. Vred och tröck och fiffla på, men inget hjälpte. När jag nästan tänkte ge upp så testa jag en gång till och då vred jag ett helt varv och fick ut hela låset. Trots detta var den fortfarande låst. Jag fick helt enkelt ge upp, ta bussen till jobbet och komma en kvart senare. Tur att jag inte har exakta tider att passa :)
   Inte nog med detta! Bland det första jag gör på Bauhaus är att köra en vagn över min hål så det gjorde ont! Låter nog komiskt och nu kan jag se de komiska i det hela också, men inte då. Så less på allt vid den punkten. Varit det hela helgen, med små uppehåll som hos Gustav och farmor och farfar. Var på otroligt dåligt humör fram till lunch, men sen träffa jag Bauhaus egna charmtroll som gjorde mig på lite bättre humör och i personalrummet blev de bättre. Kände gemenskapen där så efter lunch var humöret bättre igen :)

Att så många är så tomma idag
Vi är inte battre varken du eller jag,
Inget vi får vill vi ha kvar
Vi håller alla dörrar öppna för nån
Som vi hoppas kanske kommer nån gång
Men jag är trött, jag orkar inte va med
Jag vill älska det jag har och allt jag här är nu
P. Jöback

Tankar om att bli gammal

Var hos farmor och farfar idag efter 4 timmars jobb på Buketten. Kände mig trött, sliten och inte alls på humör att åka dit, speciellt inte efter mitt humör igår. Trots detta så var det mysigt, fick skruva ihop massa lådor och sen tog jag en sväng ut i deras fantastiska trädgård där det blev lite bilder :) Även fast E14 ligger "granne" med deras gård, så är det så fridfullt där. Inte kollat så noga än på bilderna så får se hur dom blev :)

Tänk att inte veta vad man gjort, glömmer bort vad man sak göra, tro att man gjort massa saker, känner i kroppen man gjort tugnt arbete, glömt det man pratat om samma vecka. Har varit med om det förut, fast snäppet värre enligt mig. Detta är en mardröm för mig, kanske inte att jg själv ska bli så. Snarare om mina föräldrar blir så. Dom glömmer det du sagt redan tio gånger, men det värsta ändå.. tänk om dom inte känner igen dig! Om jag har tur kommer jag aldrig behöva uppleva det, men om så hoppas jag på att det är många år kvar!

For just one moment
We all wanna be
Just as happy
As one can be
So don't you make the same mistake
You gotta give for what you take

Sasha Son - Love


Träningsvärk

Såklart så känns språngmarchen i benen, måste lär mig stretcha bättre, nog lite för dålig på de ;)

Är hos Gustav nu och väntar på att han ska bli klar så vi kan börja planera inför vår Norge resa den 22 maj nästa år för att se Eurovisionfinalen :D Måste passa på när den är så nära ;) Ska bli obeskrivligt kul! Något som verkligen måste hända, något jag velat länge så har jag med mig en nästan lika tokig människa i schlager så kommer det bli kanon! Vore även kul om man fick tid och chans att träffa Emma där borta i Norge om det finns möjlighet :) Det händer ju inte varje dag längre =/

sammanfattning av igår när jag och Ullis serverade på en 50-års fest kan ni läsa på bilddagboken :) Därför kommer det inte stå allt för mycket om det här för redan skrivit det mesta :)

Nu är Gustav klar, så adjö!


Sidsjön

Helt otroligt hur man kan orka om man har viljan. Hade jag sprungit själv hade jag aldrig orkat hela varvet runt. Vad pratar jag om? :) En bekant (som jag hoppas kan bli en vän:)) bestämde oss för att springa runt sidsjön, se vem som hade sämst kondis, men måste säga att det blev nog oavgjort. Kanske var det rädslan att visa sig svagare än den andre som gjorde att vi båda orka hela varvet runt sidsjön? Hade jag varit själv vet jag att jag hade börjat gått efter halva om ens de.. Jag blir lätt lat när ingen annan är med.
   Nog för att jag tror båda var helt slut så gjorde vi ett bra varv. Jämn takt och inga pauser! Så imorrn kan jag lova att jag kommer vara stel som en pinne :P Otroligt skönt iaf!

nu gäller det bara att fortsätta kämpa för att komma iform. Flåset är ju liksom inte som de än gång var.

I'll try to be strong
believe me I'm trying to move on
it's complicated but understand me
Take that - Patience

Humelsurr

När jag var ute och planterade en vinbärsbuske för en stund sen så kom det först en stor, fet men söt humla och surrade när han for runt båda vinbärsbusken och krusbär. Han surrade sådär som jag alltid tycker humlor surrar. Men så hördes ett annat surr, ett inte lika dovt eller hur man kan beskriva det, och där i krusbärsbusken flög det omkring en annan mindre humla och surrade. Slutsatsen blev att även humlor har olika "röster" :)

Nu sitter jag och funderar på om jag kanske ska cykla till mamma sen, för då får jag ju dit cykeln, men frågan är om det är en bra idé om jag ska iväg och springa senare? Tål att tänkas på ;)

Ikväll ska jag äta de första jordgubbarna för min del som pappa så snällt köpte åt mig, när han köpte sånna åt sig och Kerstin ocksåtills de ska iväg ikväll. Tack snälla pappa :)

Varför frågar ni jämt om en plan för morgondagen?
Var dag har nog av sitt strul
Låt imorgon va imorgon
Försök att vara här och nu
Andrew Lloyd Webber & Tim Rice, Svensk översättning Ola Salo - Jesus Christ Superstar - Vad står på?

Studentminnen

Läste nyss Emmas blogg och såg bilder från balen och ett kort på henne och Hanna innan lärarmiddan. En enorm saknad. Glädjen inför "den stora dagen", framtiden, gemenskapen med det som känns som floristklassen (Svanerna ni förstår nog) och allt hyss. Magnus Uggla, övernattingen på skolan och våra tokiga utekvällar :) Varför kan man aldrig förstå vad man har när man är där? Jag ville inget annat än sluta skolan, så otroligt skolless, och glömde väl mitt i allt det där att njuta av den sista tiden tillsammans, nog för att det blev lite sånt också. En tid som inte på något sätt kan komma igen. Till er som ska ta studenten, passa på att njuta så mkt ni bara kan, även om ni är skolless!

Ikväll var det åter möte med LRG och vi hade massa tok för oss som vanligt :) Det var något som verkligen behövdes ikväll. Mitt humör var långt ifrån på topp och det var nära jag ringde och sa detta. Men som så många andra gånger när jag varit tveksam till nåt men åkt ändå, så blir de så mycket roligare när man väl kommer dit. Lrg = kärlek så är det bara, det få ni stå ut med! ;)

Nu till en underbar låt jag hörde på radion, en som spelas allt för sällan på vissa kanaler (kasnke inte deras genre?) men som borde uppmärksammas, för den är så klok och fin :)

There were times in my life
When I was goin' insane
Tryin' to walk through the pain

And when I lost my grip
And I hit the floor
Yeah, I tought I could leave
But couldn't get out the door
I was so sick n' tired
Of livin' a lie
I was wishing that I would die

Aerosmith - Amazing

Början på..?

Fått en idé om att cykla till Bauhaus, från pappa är de ju faktiskt inte så långt. Det som är lite värre är nog att jag kommer vara sjöblöt i svett och knappt kunna stå på benen när jag väl kommer fram (om jag nu kommer fram?)

Var nyss ute, cykla en liten runda bara för att testa för att se om jag kommer ihåg, hur mycket jag orkar osv. Orken är lika med noll! En backe och jag blev nästintill slut. Benen har väl inte blivit tränade så sen fotbollen? Om man inte räknar med lite jogginturer, men de tar väl inte på samma sätt. Lårmusklerna kändes som stora knölar, hemskt :P Jag känner någon som kommer få träningsvärk framöver ;)

Kanske kan bli början på lite mer regelbundna träningspass med cykelturer, promenader och jobbingturer. Jag hoppas jag kan ta mig i kragen nu, för det behövs. Annars kommer soffpotatis-tiden visa sig och det vill jag nog helst undvika. Kan man inte alltid låta bli kakorna får väl kakorna tränas bort :)

Jag vill känna mig stolt över den jag är,
Hur hamna jag här?
Peter Jöback - Hur hamnade jag här?

Att få ett tyvärr, men..

Tandläkarn och lite nervöst pirr i magen är de alltid. Rädd för att de ska få för sig att göra fler kronor, se flera hål, börja borra m.m. Men nej! Den här gången gick de bra! Eller ja, tandläkarn var lite velig om en skada i emaljen eller nåt liknande, men återbesök om 9 månader, så kan andas ut så länge :) Dessutom inget tjat om tandtråd, flourskölj eller liknande utan beröm för att det såg välborstat ut :) Kan nog erkänna jag skärpt mig lite på den punkten (A)
   Och så roligt när man är där, jag tror jag får höra bra mycket mer än andra patienter bara flr att jag är "tandsköterskebarn"  som dom så fint kallade mig ;)

När jag startade mobilen sedan efter jag kommit ut och gick till bussen så hade jag fått ett sms. Såklart skoj med sms, men varför ska dom allt för ofta innehålla ett "tyvärr, men jag kan inte ses idag" och så orsaken till varför de inte går. Jag som valt att känna för många av dessa? Får trösta mig med att det är få trots allt och att det nu förtiden inte händer allt för ofta längre :) Sen får vi hålla tummarna att vi kan komma ut och springa en annan dag istället :)

Sing with me, sing for the year
Sing for the laughter, sing for the tears
Sing with me, if it's just for today
Maybe tomorrow the good Lord will take you away

Aerosmith - Dream on

17 maj

Ja, en dag sent, I know, men så blir de när tiden inte räcker till :)

Inte nog med att de var dagen då Norge tog hem sin tredje (?) seger i Eurovision och att det står klart på deras Nationaldag + att de vann med rekordmånga poäng, nej även exakt ett år sen studentbalen.

Tänk vad tiden går och vad enormt mycket som kan hinnas med och ändras under ett år. Den dagen jag verkligen kände mig som en prinsessa i min gula klänning och med humöret på topp, även om John Bauer inte fanns med på inbjudningslistan, men de löste sig ju (som tur var!).
   Även den dagen det skrevs puss och kram för första gången. Ja, vad säger man. Jag trodde aldrig det skulle sluta som det gjorde och har väl svårt att tro de än. Som sagt, mycket kan ändras på ett år.

Jag har hunnit varit arbetslös så länge så jag nästan förvandlades till en tvättäkta soffpotatis. Insett att livet är otroligt jobbigt utan äkta vänner och försökt/försöker med all kraft ha kvar dom käraste nära.
   Fått jobb så tiden räcker precis till, så jag antar att det ska vara, och på så sätt fått känna på "vuxenlivet" även i de svårare och tråkigare formerna. Varit med i en vuxengrupp för första gången, även om det "bara" blev en till teaterfestival  på meritlistan. Fast ändå, de var ju på Sundsvalls teater!

Körkortet har körts in och jag kan knappt förstå hur man klarade sig innan.Så skönt att få ta bilen till teatern, vänner, affärn, ja vart som helst :) Tänk när man var beroende av skjuts och buss (nog för att jag är de en del fortfarande, men kommer man nånsin ifrån de?) Fått gå på Systemet, tagit studenten, blivit redo till tusen att flytta hemifrån, blivit tveksam till floristyrket, tänkt i nya banor och övergett tankegången "Aldrig en blogg, aldrig i livet!".

Ja, ett händelsefyllt år :) OCh nog brukar man göra sånna här sammanfattningar till nyår vanligast, men vem har sagt att jag är vanligt? ;) Nu hoppas vi bara på att framtiden har mycket att erbjuda, för än är jag inte redo att fastna :)

Must be something in the air that I breathe
Oh, that affects me wildly

The Ark - Patchouli


Eurovision

Ja, jag som verkligen trodde på Marlena får väl äta upp de idag. Ohc inte vann Bosnien heller, nog för att dom kom bättre än Sverige. Och tro inte att jag deppar för att Norge vann, nej! Jag älskar låten, hans röst, hans utstrålning och hela alltet. En bra och värdig vinnare enligt mig :)

Och kvällen spenderades på bästa sätt med Evelina, Ulrika och Gustav hos den sistnämda med godis, chips och dipp. Om det även hade vart vatten och bröd så hade det vart en bra kväll :) Dock var jag väldigt trött när det väl var slut och Gustav var nog halvdöd ;) Väldigt trevligt iaf :)

Och det känns att man jobbat mer än vanligt då benen värker och man är trött och slut i huvudet. Dock så fick jag två callor på kruka som dom tänkte slänga så kanske värt de ändå? Även fast lönen inte kommit än? ;) Får se om jag kan få dom att överleva. dom var väl lite halvdöda så första hjälpen är utdelad :)

Nu ska det bli en tur till mamma, måste hämta kuvert och betyg. Vill helst få iväg de imorrn så måste väl åka även om de tar emot. Ibland finns det inget värre än att bo på två ställen. Hade man dubbelt av allt så hade det varit lugnt, riktigt bra faktiskt. Men nu längtar jag något enormt efter en egen lägenhet att ha alla saker på samma ställe i.

Och vad kan avsluta dagens inlägg bättre än gårdagens/nattens vinnare Alexander något från Norge på Norges alldeles egna 17:de maj? :)

I'm in love with a Fairytale
Even though it hurts
Cause I don't care if I lose my mind,
I'm already cursed

LRG

Igår satte vi igång på "allvar". Rollerna sattesoch en första, knagligt försök att komma igenom pjäsen. det gick väl sådär :P Nog för vi har lite koll på de viktigaste måste mer struktur och tydligare linjer fixas, annars kommer publiken fatta noll :P Men kul var det! Kan inte låta bli att flina åt Camilla, Evelina och Gustav när dom ska vara "Censur". Haha, bästa censuren nånsin!

Om ni har möjlighet och vill så kom till Norra berget den 13 och 14 juni och se Lilla Roliga Gruppen göra en comeback i form av gatuteater på vikingamarknaden!

Ni är underbara, varenda en av er, lillarg ;)

Calleth you, cometh I
And that's how it is
The Ark - Calleth you, cometh I


Upp och ner

Mitt humör har varit så väldigt mkt den senaste tiden. Kan skifta från en minut till en annan. Nej, det finns ingen naturlig förklaring, ingen som jag känner till iaf. Ena stunden är man nästan uppe på moln, för att en annan kraschlanda igen. Och inte i verkligheten nej. Så långt bort drömmer jag mig inte längre. Eller så har jag ingen anledning till det längre?

hur som helst, imorrn är jag ledig så ska fixa en sak åt mamma från Folktandvården Centrum eftersom hon ska börja på sjukhustandvården snart istället :) Lite kul att hennes arbetskamrater ringer mig och vill ha min hjälp med de hihi :) Sånna lägen jag inser att florist är rätt, men ibland är det lätt att tappa bort lusten att skapa, speciellt när det inte längre känns som man har det i händerna, det känns som allt försvunnit? Ska bli kul att göra det här iaf :)

Senare på kvällen: LRG ska åter skapa en teater! Får se hur de går :) Känns som de lätt kan bli mkt prat om annat när vi aldrig annars hinner prata av oss om allt. Det märks på så sätt att vi ses allt mer sällan, tyvärr =/ Men som sagt, nu är vi på g igen med en ny teater till Vikingamarknaden på Norra nån gång i juni (glömt datumet(A)) Ska bli fantastiskt roligt!

Och igår gick Marlena vidare så imorrn håller vi våra tummar på Norge! Fallit totalt för den låten. Go Norge!

But I was born a weak and worried thinker
With an eagerness to know myself
That throws it all away
'Cause all I can think of is:

Love
And Saturday
And how the golden road can seize to glare
Oh, man! What if I just don't gave a damn?
-How wonderful!
But after all the worst can't be that bad
Oh, man...What if I knew how to say:
- Stop
- No
- Let go?
The Ark - Joy Surrender

Jobb och åter jobb, äntligen!

Igår 8 timmar Bauhaus
Idag 8 timmar Buketten
Imorrn 8 timmar Bauhaus
Fredag 8 timmar Bauhaus
Lördag - Söndag 8 timmar Buketten

Äntligen börjar min tid när jag "jobbar ihjäl mig" ;) Nog för att veckorna framöver inte kommer vara lika välfyllda. Tisdagen försvinner (om inte Riviera eller Buketten ringer extra) och varanann helg blir det buketten, inte illa de inte! Får se hur länge de håller i sig nu när de kommer bli semester på blomställerna så kanske blir mer, kanske mindre vem vet :) Skönt iaf att det äntligen lönat sig med att söka jobb som en tok :) Tog bara ett halvår eller mer ;P

Nu ska vi hejja fram Malena till final i ESC allihop så överge datorerna! ;)

Och emma, du får allt vänta tills vi ses igen eller så, här får du ingen förklaring iaf :)

Can you keep a secret
Can you keep a secret
I'm in love with you
Can you make a promise
Can you make a promise
Stay forever true
Then I'm forever yours

M. Ernman  - La Voix


Bauhaus

För det mesta tycker jag om att gå där och plocka och vattna blommorna. Tankarna flödar fritt, inte allt för sällan fnissar jag till lite för mig själv, undra bara om kunderna märkt nåt? Hur som helst, jag får ta det i mitt tempo, i den ordning jag känner för och uppstår frågetecken vet jag att jag alltid har någon att fråga där :) Men dessa kunder. Ibland blir dom bara för mkt. Nej, jag kan inte alla svar där, jag tar ju bara hand om blommorna! Vissa förstår eller accepterar inte detta utan blir sura, gnäller osv. Måste lära mig att allt inte är riktat till mig, men är man inriktad på att kunderna ska vara glada och nöjda så är det svårt, oehört svårt. "Jag tar bara hand om blommorna så jag vet inte tyvärr" känns som en allt för dålig bortförklaraing när man använt den tio gånger, och måste säga de minst tio till..

Trots det, bara det att få tänka fritt, fnissa lite när tankarna svävar för långt bort eller när en söt liten unge går förbi och kommenterar "Det rinner ner på golvet" när man vattnar så är det det bästa jobb jag kunde få. Jag lovar.

Idag flög tankarna iväg åt ett håll som nog inte var allt för oväntat. har ni någonsin i stort sett bara vetat att något ska hända någon gång, frågan är bara när? I nästan två år så har jag väl vetat (på nåt underligt sätt, undermedvetet?) att det skulle hända, så det kändes liksom naturligt. Fast ändå är det liksom inget jag har strävat efter, verkligen inte. Men det var väntat på något konstigt sätt.

Några av er har nog ingen aning, nog lika bra så :P Några kanske anar, men så får de vara nu :)

I den stora sorgens famn, finns små ögonblick av skratt
Gärdestad - I den stora srogens famn

Trevlig blåsdag!

Jepp, blåsväder ute. Fast måste erkänna att  det såg värre ut inifrån än vad det var ute.

Vaknade sent för en gångs skull, tog det lugnt och övertalade sedan Karro att hon skulle komma hit så jag åkte och hämtade henne. Vi såg Into the wild och det var en ganska så lugn film, lite sorlig men bra. Jag har lite svårt för filmer som är lite lugna där det inte är överdrivet mkt action, nog för att de kan vara bra ibland det med :)

En kort prommis ner till vatten vid Alnöbron och ett glas saft senare skjutsa jag hem henne och åt middag. Mitt huvud mår fortfarande inte bra för jag ätit för lite idag.. ops! Men äter man frukost sent känns det ju som om man kan klara sig på det och lite fika mitt på dan och sen middag, eller hur? Jaja, grillrester från igår, mumma!

Nu här. Tycker inte om söndagskvällar. Dåligt på tv och känns tungt att den "lediga" helgen redan är över. Men jobbar man bara tre dagar i veckan kanske man inte ska klaga? ;) Fast det har ju faktiskt blivit mer på sista tiden :)

climb up over the top
survey the state of the soul
you've got to find out for yourself
whether or not you're truly tryin
why not give it a shot
shake it, take control
and inevitably wind up
findin for yourself all the strengths
that you have inside of you

J. Mraz - Song for a friend

Fredagskväll

Min kväll började lite stressigt. Slutade 17.45, for till McDonalds (ditt donken Gustav) med pappa som chafför, sedan hem. Äta, duscha och klä på sig + packa alla nödvändigheter inför kvällen på en timme (?) för att sedan få skjuts till Gustav av en av hans arbetskompisar :) Tackar så väldigt mkt! Sedan en Stylingakut i förkortad variant innan vi tog en promenad till Ullis där Ullis, Evelina, Jocke och Anton (Jockes kompis) väntade.

Vi började lite smått med dryckeslekar, Gustav är en perfekt lekledare för sånt ;) Sedan kom Fredrik, han flickvän Lina och deras kompis (Emma?) och anslöt sig till vår lilla skara :) Efter en bit in i Sanning eller konka kom även Albin och Mattias och där nånstans slutade vi med "lekarna" och det blev mer musik, prat, dans.. Mingel helt enkelt ;) Vi lyckades även lura dit Lars som fick vara vara chafför när vi väl kände att vi ska nog åka hem nu. :)

En toppenkväll av alltför sällan skådat slag! Ni förgyllde min kväll på allra bästa sätt!

Och bara ett litet ps. här: Mona som inte ringt på hundra år och velat jag ska jobba på Riviera, ringde såklart igår när jag var hos Gustav och lyckades övertala mig att jobba 11.30-14.00. Och när hon äntligen ringer kan jag bara inte säga nej, så förmiddan idag spenderades på Riviera och eftermiddagen/kvällen med pappa. Birsta,grillning,tv=mys!

När jag så bekänner
Att jag e' rädd ibland
Kan det finnas vänner
Som sträcker ut en hand
Gärdestad - Betlehem


En dag på stan

Först KFG för att hitta jobb jag egentligen inte har tid för, men dom säger jag ska fortsätta vara där så då är jag ju så snäll så jag är de ;) Sen hem över lunchen, åkte med pappa, passa på när han ändå ska hem :P Sen åter till stan för att träffa Ullis och uträtta några ärenden. Ett jobb till på Movement är nu sökt, det finns Ibumetin även hos pappa, bolaget och så lite mat till ikväll som jag snart ska sno ihop.
   En stor bonus på detta var en väldigt snabb sväng på H&M (förvånad över oss!) ibland kan man behöva vara på flera butiker i hundra år känns de som för att hitta nåt. Men icke denna gång! Det första jag såg var en helt underbart ljuslila, rutig klänning. Kärlek i första ögonkastet så att den passade var ofattbart. Bara ett måste, ett riktigt fynd! Inte allt för dyr heller :) Och Ullis då? Ja, även hon hittade kläder i form av två linnen, vilket ena av dom var fantastiskt! En superglad gubbe på magen, kan de bli bättre va? ;)

Så, redo för imorrn! Måste bara jobba mina åtta timmar först ;)

Om jag går ut och dansar på ett diskotek, vet jag att jag bara chansar men jag tar det på lek
- Gärdestad, Jag ska fånga en ängel

Älskade/hatade Youtube

Ja, Youtube är underbart, fantastiskt, genialist. Men! Det har blivit så mkt svårare att hitta dom rikltiga videosarna till vissa artister sen dom gjort om där, vilket jag inte fattar varför dom gjorde. Kan nån förklara de? Blir väldigt less när man letar efter en video som man vet ska finnas, men den går inte att hitta. Jaja, nog om de nu.

Ska träffa LRG ikväll om teater på Vikingamarknaden nån gång i juni, ska bli så skoj att komma igång och göra en teater med dom igen :D Dessutom vart ledig idag, andra dan den här veckan och en låång och skön helg att vara ledig på. Helt underbart, tror inte ni förstår ;)

Ledigheten ska "firas" med förfest/fest med massa roligt folk fredag, Birsta med pappa och troligast på lördag + grillning med pappsen! Söndagen ska nog tillbringas en stund med Karro nu när hon flyttat hem igen :)

På återseende!

Välkommen till min nya blogg!

Ja, nu har även jag skaffat en blogg. Fastnat här ute i bloggarnas djungel. Jag som tyckte blogg var världens dummaste idé när det kom och vägrade läsa och skulle aldrig i livet skaffa en egen, men tji fick jag! Nu ser jag fram emot mina vänners nya blogginlägg och ja, jag sitter ju här själv nu och skriver så :) Hope you enjoy it!

RSS 2.0