Får jag lov?

I onsdags kom nästan hela LRG till mig för en klassisk spelkväll. Saknade var Camilla och Jocke, men kanske lika bra åd vi spelade TP och Jocke tröttnat på det ;) Först middag, taccos, sen Sant eller Falskt och kladdkaka och så avslutning TP. Sofia och Evelina fick även sina sista stundetpresenter, inte alls sent, nejdå! :P Väldigt trevligt och roligt var det!

Igår, torsdag, följde jag med Camilla, hennes föräldrar och kompisar. Först fick jag samma känsla som på diskon i mellanstadiet, när det var tryckare. Skulle nån fråga om man ville dansa, skulle man våga fråga själv? Men efter frustration av att det var för få killar så släppte det och jag fick dansa en del! Det var så otroligt kul! Första, men absolut inte den sista dansen jag gått på kan jag lova!

Jag tror nog att de flesta av oss på något sätt tror på sagor. Jag speciellt i kärlekssagor. Få uppleva och sedan berätta för barnen hur deras föräldrar träffades (säkert fånigt enligt många). Och du skulle vara en perfekt sådan. Inte bara för hur vi började prata, utan även för du är en person jag i vanliga fall skulle titta på, se hur snygg och trevlig du är och verkar och sedan inse att du är någon som är för långt bort att nå. Men det har ju inte verkat hopplöst. För drömma gå ju, eller hur? ;)

Day after day, week after week
Monday through Thursday
I feel like a freak
Wednesdays are better
when Friday's in sight
I hope I have met her
by Saturday night
Christian Walz - Sunday morning breakup

En dag i staden

Höll inte på att vakna imorse, men till slut orkade jag masa mig ur sängen för att ge små kissarna mat. Stressa till bussen för att sitta ett tag på KFG innan elva. Då mot torget för att träffa Sofia och Ullis. Gick lite fram och tillbaka innan vi åt lunch på Baguetterian :) Sedan fram och tillbaka lite igen :P Hittade ett par skor, bekväma och med lite klack :P Sedan köpte jag och Ullis vart sitt brodderi så en julklapp är någorlunda klar, ska bara broderas ;)
   Hem och mata ungarna igen och låta dom få springa av sig lite. Åka och handla lite mat till imorrn (spelkväll med LRG). Hem och tvätta två av ungarna. Fått ett antal rivsår nu efter deras små, vassa klor :P Små sötisarna! :)

OCh igår ringde Ma och sa hon fixat så hon är ledig på lördag. Eftersom jag är ledig hela helgen också så party! Så redan pepp ;) Ska bli så kul! Dansa natten lång ;)

What's the time?
Well it's gotta be close to midnight
My body's talking to me
It says, "Time for danger"
It says "I wanna commit a crime
Wanna be the cause of a fight"
(...)
So let's find a bar
So dark we forget who we are
And all the scars of the
nevers and maybes die!
Rent - Out tonight

...

If we kiss there´ll be no turning back it´s a fact

Kanske borde jag varnat dig?

En riktig uppdatering

Lördag jobb, sen hem till en massa människor som samlats för att fira lite i efterskott med grillning att Kerstin fyllt 50. En stor blanding av folk, ca 20 pers. Trevligt, men har man jobbat så känner man sig inte så pigg plus att i tankarna finns att man ska jobba dan därpå också så blev lite less när allt drog ut på tiden, men det var trevligt ändå :) Fick massa varma rekomendationer att åka till Kroatien och jag siktar verkligen dit! Bara så du vet Gustav, så ska vi dit ;)

Söndag jobb igen. Slutade fem och hade privatchafför som både skjutsa och hämta mig, det ni ;) Middag i form av mormors kotletter! Mums!

Som ni hört har det inte hänt allt för mycket, livet flyter sakta fram :) Men nu är jag inne i en less period igen. Folk som tror dom är nåt, som bestämmer fast de inte har någon aning, vädret är skit rent ut sagt. Ska man överleva hösten och vintern behöver vi mer sol. Eller jag. För nu känns det för trist! Och att sedan historien upprepar sig, ovanligt? Men försjutton, jag orkar inte med någon fler som vägrar svara, som bara ignorerar. Inte nu! Jag har inga krafter till att slåss, till att kämpa på, men ändå vill jag inte bara ge upp.. men en del av det kanske är mitt eget fel? Om fler tårar rinner kanske du står nära igen? Jaja, håll ut så kanske tiden visar hur allt ska bli? Fast ibland är det världens tråkigaste uttryck!

Jag har hört
på radion idag
att vi har solsken
över hela vår stad
det låter väldigt underligt
för jag har bara
regn hos mig
Orup - Regn hos mig


Uppdatering

Har jobbat, städat inför Kerstins 50-års fest och helt enkelt inte haft skrivlust så därför har det inte blivit några nya inlägg på ett tag.

Och nu kom mamma in i mitt sovrummet, där vi har barnkammaren för kattungarna, för att leka lite med små kissekatterna så det där med att skriva gick ju åt skogen! SÅ det får bli senare ikväll eller så när det är lugnare ;) på återseende!

Att handlöst falla

Ja, det lilla problemet med att vara jourhem, ha tre helt underbara kattungar hemma, mata dom, gosa med dem, få bort det mesta av vildkatten inom dem för att sedan skicka bort dem! Föll ju huvudstupa för dem alla tre! Lilla tösen numera kallad Mimmi, är så fluffig och ullig, men skadad på ena ögat =/ Hon har noll koll på sina ben och far lika mycket frammåt som bakåt när hon busar ;) Malte, väldigt lika Wilma i teckningen, är också väldigt fluffig i pälsen. Den som det verkar just nu mest äventyrslystna av de tre. Dock väldigt tuff och visar detta genom att fräsa ;) Så den mindre av de två herrarna, Lukas. Tigrerad grå med vita skönhetsfläckar ;) Också tuff, fräser ganska gärna, men mindre än Malte. Inte lika fluffig i pälsen heller som de andra två. Helt fantastiskt gulligt ansikte! Jag vill behålla dem alla! Fast efter minst fyra veckor (om den tidräkning vi fått stämmer) med fem katter i en lägenhet kanske jag tycker annorlunda? ;) Bilder ska och måste komma så trollen även får charma er! :)

I woke up today with this feeling
That better things are coming my way (way)
And if the sunshine has a meaning
Telling me not to let things get in my way
Five - Keep on movin'

Trillingar

Jepp, vi väntar trillingar till vår familj. Ulliga och gulliga. 4 veckor tydligen och födda i det vilda. Tydligen har deras mamma blivit påkörd, stackarn =/ Ja, det är tre små kissekattungar vi ska få hem :) Mamma ska hmta dom ikväll. Dock är jag hos pappa så kommer inte få se dem förrän nån dag i veckan. Beror på hur länge jag kan stå ut och vänta ;)
   Om ni undrar varför just vi ska få hem dessa tre, så är det för vi är jourhem åt Sundsvalls Djurhem :) Kan rekommendera fler att bli det! Speciellt om ni bort trångt (studentlägenhet, etta eller liknande) för de behöver alltid hem åt bortkomna kissar eller hemlösa. En god gärning och ni får ett litet liv som kommer visa tacksamhet (troligast, tror vissa kan vara mer åt vildkatt hållet) för att äntligen få komma in i värmen igen :) Vi får inte ha vuxna katter på grund av våra grabbar. Så glad att viäntligen får någon ny liten att ta hand om :) Hihi hela tre stycken! Ni kommer nog få höra en hel del mer om dom här, för kan nog lova dom kommer charma mig enormt! Tydligen ska de vara ulliga och fluffiga och grå :) tihi!

Gotta make a change,
For once in my life,
It's gonna feel real good,
Gonna make a difference,
Gonna make it right.
Michael Jackson - Man in the mirror

Rastlös!

Vet inte om jag vill göra nåt eller bara gå och lägga mig. Känns som om jag har spring i benen, men känns inte så kul att bli av med det nu i regnet. Fast kasnke ska satsa på det imorrn? Ska ju ändå till mamma och duscha, kan jag kasnke passa på att springa ett varv. Vilken bra idé! Ibland är man smart ;) 
   Fram till nu har de blivit Criminal Minds, det är så bra!, och målat en gubbe. Började som Johnny Depp för någon vecka sen, men såg nu att det inte var bra eller likt så han slutade som någon slags gangster/soldat aktig gubbe. Rätt så nöjd :) Mycket möjligt det försvinner när jag ser bilden igen imorrn, men kan hoppas inte :)

Och jag som lovat mig själv inte bli såhär igen sitter och undrar. Fy på mig! Det kan ju inte båda gott, något mystiskt måste det vara. Jaja, det är väl sällan man tror på något bra fullt ut förrän det är bekräftat. Näe, hoppas kan man alltid, men inte kan man bli fast inte.. Det ska nog undvikas. Om så bara lyckas för stunden.

This sad bouquet of forget-me-nots
That I threw away is growing scars and dots
In this weary heart
Where there's a bird, so shy
But one of these days
That bird will learn to fly
The Ark - This sad bouquet

Regn

Vart tog sommaren vägen? Jag saknar den. Enormt! Nu när jag väl är ledig och kan njuta av den, nej då ska det regna. Blä!

En gång för några år sen, gick väl i nian skulle jag gissa på. Jag hoppades väldigt mycket på en sak då, så mycket så att en kompis till sist kallade mig patetisk. Ett slag i ansiktet kan jag säga. Fick mig att tänka om rejält. Jag hade arldig sett mig själv så, men tror väldigt väl att min vän hade rätt. Jag såg det bara inte för min dröm.
   Ett samtal sent en kväll nåt år senare gav tillbaka känslan. Att göra fel mot någon som står en när, någon man aldrig skulle drömma om att såra, eller ens skada med en skråma!
   Igår fick jag samma uppvaknande återigen. Och den känns fortfarande i magen. Nej, nu lovar jag att göra mitt bästa för att vara rak, ärlig och inte spekulera bakom ryggar. Förlåt, jag menar det verkligen!

Well now I'm not your spokesman
But still a man of words
And no matter how untrue
I know garbage always hurts
The Ark - Vendelay

20-års fest!

Jepp, igår var det dags att fira Ullis för att hon snart blir 20 :) Nog för jag hade förväntat mig mycket galet, tok och hyssigt värre så blev det ganska mycket värre än jag trodde. På ett bra sätt! Nog ett väldigt tydligt tecken på att vi ibland kan känna varandra för bra! Så alkohol på det ;)

Tipsrunda, grillning skött av Ullis storebror, efterrätt i form av marrängswisch (?), en massa prat, en hel del dans, människor på vift, skratt och en väldigt trevlig kväll! Tack Ullis för att du ordna det så bra! Riktigt ruskigt skoj! och tackar Jocke som hade vänligheten att skjutsa hem mig :)

And I know that the times are rough but I won't play dead while I'm alive
So hang on and we'll turn up the sound of all the anger in our hearts
The Ark - Absolutely No Decorum

Flyktiga tankar

Än en gång försvinner allt man tänkt skriva när man sätter sig här. På cykeln hem kom jag på massor. Nu puts väck! Irriterande!

Hos pappa nu. Han har förvånat mig en hel massa idag. Ny skohylla, ny hatthylla. När tapetserade vi hallen egentligen? Det första vi gjorde för 9-10 år sen? Nu är hallen fin. Bara han får tag i en borr så :) Stolar till köket. Stolar som faktiskt passar bordet, både i stil och höjd. Underbart! Man behöver inte känna sig såå liten längre ;P Den livsfarliga uschkabinen (äntligen!)och halva badrummet är utrivet. Ett partytält är inhadlat till Kerstins 50-års fest. Kan nog användas flitigt på vår stooora bakgård ;) Helt enkelt, huset får en välbehövlig makeover!

Seems to be
That all I see is clear to me
Time will tell
Time will show
Thought that I could let you go, but no

Sebastian - Falling in love with you again


Snacks går ju

Fått ett antal sådanna t-shirtar att ha på mig när jag är ute på butiker, ändå var jag "civil klädd" idag. Var på ICA Bergsgatan. Hon som har butiken egentligen hade på sig vanliga kläder så alltså borde jag också kunna ha det, och ingen klagade :) Dock måste man ha en keps på sig där. Och plasthandskar! Förstår ni vad äckligt det blir efter ett tag? Näe huva. Ska nog skaffa andra handskar att ha. De borde ju inte tycka illa om det så länge jag har handskar tycker jag :) Det gick bra iaf tycker jag. Varorna hade inte kommit så var att fylla på med det som fanns, dammsuga, torka och diska :) Känns som jag kommer klara det ändå, till slut ;) Värre är det väl med glassen uppe i Härnösand. Måste komma ihåg den, plus vilka glass-sorter det är som vi ska bry oss om :P

Sedan till Birsta, träffa Annica en snabbis på Mio. Sedan till Bauhaus, fixa referens. Jag vill tillbaka! Och lite roligt att de säkert kände igen mig där en del, men de kunde nog inte placera mig utan min "vackra" Movement-tröja ;) tihi
   Gick ut hårt på Birsta med att prova massa kläder på Vila, men allt satt fel kändes det som.. Så fina klänningar som inte såg bra ut på, suck! fortsatte att kämpa på. Ville hitta nåt fynd på nån rea, men icke! Shopping-gudarna var emot mig. Hittade dock en fin klänning på H&M  (ovanligt?) men vågade inte prova om den skulle passa haha. Blev till slut en "storpack" örhängen. Blommor i massa olika färger :D Ett litet fynd, även fast de inte var på rea.

Sedan försvann orken. En glass är ingen bra lunch så det blev hemfärd, mat och en liten slummer innan Elvis väckte mig :P Busade med dom lite också, mina söta grabbar. Inte ofta Vilde vill vara med och leka :) Katter är så söta när de är busiga! Ser ut som kattungar igen och ögonen blir så stora :) Sötisar!

Och jag vill inte bli beroende igen, längta, vänta och allt det där. Varför är jag på väg åt det hållet då?!

Jag vet ett rum långt in dit vi brukar gå
om vi ska gömma oss, bara vi två
Ted Gärdestad - Come give me love


I väntan på trasor..

Ska få trasor tills imorrn då jag ska på mitt första riktiga Exotic Snack äventyr! Dock verkar de aldrig komma så jag får inte gå och lägga mig..

Förvisso trevligt folk ute på msn som man kan prata med, men känns lite seeegt. Speciellt när de går och lägger sig..

Perfekt.. ja, perfekt. Nästan skrämmande. Känns som något fel kommer hända. Som det brukar?

Nu har jag fått mina trasor, så godnatt!

Hear me, I wish to say
Sometimes our needs are a touch away
So don't fear me, I've also cried
I know how it feals to be pushed aside
Ted Gärdestad - Reason


Årets första Gif-match

Ingen höjdare. Men vad kan man förvänta sig av Giffarna? ;) En tråkig match utan minsta spänning.. Förlust mot Landskrona med 0-1..

I fredagas efter jobbet på Riviera (som för övrigt var hur kul som helst!) så träffade jag Ullis på Rai (Hemmakväll) och hyrde film, gick och köpte kinamat och får hem till henne för en äkta tjejkväll ;) Film, mat, godis, titta på bilder, planera 20-års fest och en väldigt massa prat och fniss! En kväll ala tonåringar? ;)

Natten mot lördag, en spännande upplevelse. Tre telefonsamtal med en förvirrad, men söt person som hade tappat nycklarna och inte visste vart personen skulle sova :P

Lördag, jobb på Buketten. Gick bra förutom trots förlorad sömn och att alla kunder kom kvart i sex och att en kund krävde att få en plantering två minuter över sex så fick stå själv i kassan med gallret fullt uppdraget, "dörrarna" till snittkylen uppvevade, men tur nog allt indraget. Tio,kvart över sex var iaf alla kunder ute ur butiken och vi kunde stänga helt och jag kunde åka till Ole som fyllt 60 och firade det på kvällen :)
   Var lite synd att jag var lite för trött och att jag skulle upp och jobba dan efter annars kunde det bli en trevligt kväll, nog för att det var det ändå men kort :) Min faster höll ett tal till honom (de är gifta) och inledde med att det inte var förberett. Avslutade med att hon inte kunde sjunga, men att någon annan skulle göra det åt henne. Bao med Helen Sjöholm hörs med Du är min man och man ser hur rörd Ole blir. Aldrig sett honom förut. Inser att det finns två par i min närhet som känns som det "perfekta" paret och ett av dom är Ole och Mait. Jag önskar så innerligt att mitt liv kommer sluta med någon som är lika bra för mig som de två är för varandra.
   Vägen hem och ett stopp. Träffade charmtrollet från Bauhaus, men inte på Bauhaus utan på charmtrollets andra jobb. Nej,nej inga ideér nu! Ett charmtroll är ett charmtroll och man ska låta det stanna där enligt mig.

Söndag, ännu mera jobb. Slutar fem iaf så jag och mamma hann med fotbollen :) Kul att gå, synd bara det var så dålig match :P

Just nu känns allt väldigt spännande, känns verkligen att framtiden är min att göra vad jag vill med, att livet leker igen (äntligen!) och att allt kanske inte är hopplöst ändå :) Allt detta trots ett löfte jag gav mig själv gällande resan med Gustav i höst. Men allt kan gå, eller hur? Man ska leva för idag, inte för imorrn eller för igår eller hur? :)

The saddest song you ever heard
The most you said with just one word
The loneliest prayer you ever prayed
The truest vow you ever made
What makes you laugh, what makes you cry
What makes you mad, what gets you by
Your highest high, your lowest low
These are the things I wanna know
Bryan Adams - Inside out

I den stora sorgens famn

Har en Ted-cd i mammas bil. Märks när jag har bilen mest för då är det nästan alltid hans cd igång. Den låt jag hört nu X antal gånger är I den stora sorgens famn. På ett sätt kan jag nog förstå att den inte är en av de kändaste låtarna, men det är synd. Den har så mycket känsla och skulle säkert kunna betyda så mycket mer för så många, bara den fick en chans. Så varför inte lyfta fram den här? :) Undrar ni varför jag inte tar hela låttexten är det från eget tycke att det är svårt att läsa en hel låttext utan att höra låten. De andra verserna kommer säkert i något annat inlägg så håll utkik! :)

I den hårda tidens brus
finns de skrik som ingen hör
allt försvinner i ett sus
som när vinden sakta dör
alla tårarna har torkat
till kristaller på min kind
jag har ropat allt jag orkat
allt jag orkat efter dig
hör du mig
kan vi nå varandra

En ledig vecka som blev två arbetsveckor

Såg framemot att vara lite ledig, speciellt nu eftersom mamma har en veckas semester. Men så i måndagskväll ringde Jocke från Movement och fråga om jag ville följa med upp till Härnösand tisdag och torsdag, så javisst. Utöver det hade jag redan en dag inplanerad med en annan från Movement, Ingela. Ica Esplanad på fredag. Och såklart Buketten i helgen. Första hela helgen på ett bra tag nu ;) Var mycket byten och allt möjligt.

Sedan igår tror jag att telefonen blev bombaderad av sms och samtal med förfrågningar om jag kan jobba. Buketten idag, går bra. Tänkte då kan jag och mamma göra nåt på fredag efter Movement och KFG, men då ringer Maria ifrn RIviera! Vill att jag ska jobba eftermiddag torsdag och fredag. Blev tvungen att säga nej till torsdagen p.g.a. Härnösand, men fredan tackade jag glatt ja till. Efter ett litet tag till ringer Maria från Buketten och frågar om jag kan jobba nästa vecka. Redan tagit på mig att jobba onsdag-fredag åt Jennifer så då blev det måndag och tisdag åt Maria. Inte illa, inte illa! Trodde inte det skulle bli så mycket efter Bauhaus, men tji fick jag! Känns riktigt bra att jobba så mycket nu, när jag har något att spara till :) Kanoners!!!

Gick jag där på min strand
Jag vandrade jämns med vattnet
Njöt av varje andetag
Det var den bästa stunden på dygnet
Hela sommaren låg stilla
Jag såg ut över havet
Kisade med ögonen
Det verkar bli en fin dag idag

Tomas Ledin - En dag på stranden


.

Jag sitter där. Förstår verklige ingenting. Skulle vilja göra så mycket, men gör inget. Oron växer tillsammans med en önskan om att jag inte vore så rädd, så mesig eller så feg. Något måste jag ju kunna göra. Ett glas vatten? Javisst, det klarar jag ändå. Klarar allt så länge någon säger åt mig. Men när jag sitter där, det är tyst. Ingen som säger åt mig något. Vad sjutton ska jag göra? Det är så mycket jag vill göra, men känner mig förlamad. Det är inget farligt. Hur ska jag kunna tro på det?! Ett glas vatten igen, javisst. Sedan samma koma. 
   Sjuka människor går inte sönder när man rör dom, de kommer inte må sämre av det. Dom är inte gjorda av glas. Lär dig det! När ska jag någonsin bli iallafall lite modig?

Lördagen

Sista dagen på Gatufesten. Fick sluta 17.00 på Buketten så snabbt som ögat till Gustav, hämta mitt smink m.m. som var kvar sedan torsdagen och fredagen. Hos Gustav satt Anton och Ullis och skulle precis dricka vin. Redan stylade och klara, så man kände sig lagom fräsch (?) och bara lite stressad :P Snabbt hem, duscha, sminka och krusa håret. Smart idé va när man har bråttom? Jaja, jag hann iaf med bussen :) Fick till och med vänta ett tag så stod och pratade med Linnea och hennes "nya" pojkvän som jag inte träffat förut :)
   På bussen sattes väl ribban för hela kvällen/natten. En kille (säkert alldeles för full) presenterade sig som Ulf Lundell och sa att jag troligen borde känna igen honom från gårdagen. jag sa snällt att jag inte såg Lundell så kunde inte känna igen honom. Fortsatte bakåt för att hitta plats åt mig, Linnea och pojkvännen, men en kille som satt bakom "Lundell" tyckte jag borde sätta mig bredvid honom, men nej tack. Är man ganska full 19.00 på kvällen, vart slutar det då? :P Satt och pratade med Linnea istället :)

På Gatufesten in på Daltons, hitta Gustav, Sofia, Ulrika och Anton, beställa mat och äta! Seg med maten, så Gustav gick innan jag var klar för att stå längst fram på Marit. Jag förstår honom. Det är ingen höjdare att vänta på någon som är så seg att äta som jag kan vara, jag ber om ursäkt för det :) De andra satt iaf kvar och var trevligt sällskap :)

Sedan till Marit. Ännu en artist jag borde lyssna mer på. Kände igen en låt av dem vi hörde. Illa! Hon var mycket bättre än jag hade trott så måste börja lyssna på henne nu :)

Ner mot den andra scenen, som jag fortfarande kalla Norra scenen. Det nya namnet är ju inte ett dugg logiskt. Adiam Dymott (?) spelade där. Anton ville höra en låt med henne, men den verkade aldrig komma. Ullis och Sofia sprang iväg mot tivolit och åkte karuseller under tiden så jag fick vara väskvakt. Vem kom på den dumma ideén att killar inte kan ha handväska? Där satt jag på stenmuren med tre väskor, medan killarna hade båda sina händer fria. Orättvisst! ;)
   Lyssnade på Adiam och hon körde på rejält! En till jag verkar ha missat att lyssna på. Dock fick hennes låtnamn hela låten att bli sämre än vad det var. Mp3, Cars, Pizza.. Lite poetiskt borde man väl kunna vara ibland?

Tjejerna kom tillbaka och vi upp mot Stora scen igen för att se Ledin. Antingen började han spela tidigt eller så hade vi tagit fel på klockan. Långt fram i folkhopen, trängas med några riktiga fjortisar. Nejtack. Jag blev riktigt fruktansvärt less på det gänget så jag flyttade på mig. De andra kom efter utom Gustav som letade efter Evelina.
   Tomas Ledin. Han vet vad han gör. Han kan få igång publiken och han njöt. Jag liksaså. Sommar och stämmning! Blev knappast mindre besviken på extra numrerna. Först En del av mitt hjärta, den har alltid varit en av de stora favoriterna för mig. Sedan Sensuella Isabella inget dåligt val. den blir bara bättre och bättre. Så avslutningen Snart tystnar musiken, vad annars? Kanonavslutning!

Vi splittrades. Alla försvann åt alla håll. Jag till Invito för att träffa Emma en snabbis. Sedan tillbaka till området. Såg Gustav hade ringt, ringde upp. Han var på väg hem. Där ser man. Jag inser nog sällan att folk omkring mig kanske inte har lika kul som mig alla gånger. Eller så gömmer ni det bra? Ringde Sofia, inget svar. Ringde Ullis, inget svar. Inte väntat heller. Man hör ju inget på området. Skickade sms till båda. Inget svar. Vad gör man? Chansar och går ner mot Norra scen. Tänkte tivoli. Och vad ser jag vid scen vid ett godisstånd om inte Sofia och Ullis? Snacka om tur!

Styrdans på daltons, sedan till Olery's tältet. Satt ner och drack varsinn cider innan Sofia blev alltför danssugen, så upp på dansgolvet och shaka loss! Arm/armbåge över ögat och tårarna rann ner. Chock eller rädlsa, vet inte riktigt för ont gjorde det ju inte. Tjejen som hade slagit till mig, omedvetet så klart, sa väl förlåt massor av gånger. Försökte övertyga henne att det inte var någon fara även fast tårarna rann. Satte mig och Ullia hämtade papper. Skrattade och grät samtidigt - min specialité! Och se på tusan! En kostymnisse kommer och sätter sig bredvid och börjar prata. Haha, tänk er. Ni sitter och gråter och skrattar, försöker torka tårarna så inte hela ansiktet ska bli svart och försöker förstå vad som egentligen händer. Och mitt i allt det kommer det någon som sätter sig bredvid som världens naturligaste grej. Ja, allt kan hända under en gatufest.

Och att en kille moonar för en kanske inte heller ska chocka en allt för mycket under omständigheterna.. Haha en tokig avslutning på gatufesten blev det iallafall. Och det slutar inte där. Till Daltons igen och först dans till No Comments. Träffade en lite lullig Linnea där, väldigt roligt ;) Sedan Styrdans igen! Alla tre fick dansa så det var riktigt kul det med, lite synd bara att vi kom när det var slut igen..

Gatufesten stängde. En sväng till McDonalds för att säga hej/hejdå och gå därifrån med tunga steg och en vilja att stanna kvar. Sedan till BK för att träffa Emma och dansa tills de stängde. Ullis kände sig för trött så hon fick vara väskvakt denna gång medan jag och Sofia intog dansgolvet! Emma kom aldrig in för några vakter vägrade släppa in henne för att det "bara" var en kvart kvar de hade öppet... =/ jag upptäckte att det är oehört svårt att förstå vad killar från Karlstad (?) säger. Tog ett tag innan jag fattade vad de sa, men fick kvällens/nattens andra fina komplimang :)

träffade sedan Emma och Ullis utanför och dags att bege sig mot bilen/bussen. Sofia och Ullis tog bussen och jag hade tur att få skjuts utav Emma och hennes Robin hem :) En kort promenad över vitklippan och hem till sängen. Var mycket tröttare än jag insett tidigare och sömnade väldigt direkt.

Man ska väl sluta när man är på topp, så lördagens Gatufest blev en fantastisk avslutning på några galna, men ack så roliga, dagar! :) Tack ni som förgyllde den! Och förlåt för ett alldeles för långt inlägg (A)

Släck alla ljus, tänd på min kropp,
Gör vad du vill här på vågornas topp
Dansa på min mage, ryck mig i min svans
Säg inte nej, det här är vår chans
Tomas Ledin - Sensuella Isabella

Fredag

Fredagen började med stylingakut hos Gustav denna gång. Eller ja, jag och Sofia fixade till oss hos honom. Fast när jag kom dit var redan Gustav och Sofia klara så fick spegeln helt för mig själv ;) Nästan. Efter ett tag kom Ullis, Anton och Evelina. Den sistnämda skulle i vanlig ordning iväg till en till förfest och Ullis åkte med henne, efter ca en halvtimme, ner till stan för att se Lundell.
   Vi som blev kvar spelade kort och skrattade nog ganska gott åt en viss person som blev lite lullig ;) Eftersom jag skulle jobba tog jag det lugnt och efter en del händelser dan innan så tog även andra det lite lugnare så en lullig person skapade ändå en bra stämmning och humöret var i topp!

Nere på stan blev det Miss Li och träffade då både Ullis och Jocke, som också han sett Lundell. Hon har svängiga låtar och så, men tyvärr känner jag igen för få. Måste nog skärpa mig där. Efter Oh boy och innan extra nummret gick vi vidare mot stora scen och Lena & Orup. Efter att ha sett dem i Sporthallen i höstas/vintras så hade jag höga förväntningar. Tydligen lite för höga. Ja, de kan det dom gör. Det är bra låtar. Man sjunger och svänger med. Men vart tog det charmiga mellansnacket vägen och varför bara låt på låt på låt osv? Men nej, ska inte klaga. Dom var bra och dom håller hög klass, det gör dom :)

Nu kommer jag blanda ihop dagarna. Jag vet att en del av oss ville se Moneybrother så de gick iväg och gjorde det. Dans i O'learys tältet blev det iaf till Musikpolisen. Inspirerade utav Backyards babies (?) så spelade de kvällen till ära en hel del hårdrock, men även andra låtar jag kände igen lite mer. Som vår studentlåt Dansar aldrig nykter! Glädje!!!

När de slutade spela två lämnade jag resten av gänget för att bege mig hemmåt för att kunna orka med lördagens jobb. På bussen träffade jag mamma och Kjellåke. Han är väl inte så positiv inställd till hela tjohejsanet, men de verkade ändå nöjda med kvällen/natten så det är bra :)

Väl hemma var det bara att hoppa i säng och försöka få så mycket skönhetssömn som möjligt!

Och när hon går förbi står pojkarna på rad.
Dom visslar och ler och trugar och ber.
Kom med oss ut ikväll, kom med oss inatt.

Orup - Då står pojkarna på rad

Torsdag

Stylingakut. En bra idé av käre Gustav för drygt två år sen. Det har följt med LRG i de flesta utgångar m.m. Så på torsdagen for jag och Sofia till Ullis för stylingakut. så mkt roligare att fixa sig tillsammans med kompisar än själv. Får fler ideér och tips kommer om det behövs :)

Snygga och klara for vi till Evelina, hämtade upp henne och sedan hennes biljett. Hon hade såklart glömt den så fick åka en extra sväng i Haga :P Sedan raka vägen till Gustav som firade sin 20-års dag med förfest :) En hel del folk och mysig stämmning innan vi (LRG, inte Gustav och Evelina, men de ersattes av Anna och Anton) for ner till stan för att se Christian Walz. Var väl egentligen jag som helst ville se honom, men de följde med som sällskap :) Jag och Sofia stod kvar hela konserten. De andra satte sig efter ett tag.
   Lika som sist han var här smälte hela jag av hans charm och så otroligt fina ögon! Ögonkonakt även denna gång, och inte bara en gång utan två! Ja, jag dog väl lite några gånger (A) Tack vare Ullis fick jag även hans autograf och kort tillsammans med honom :) TACK!

Sprang iväg för att träffa Annica och Emil. Kände lite dåligt samvete för kändes som jag lämnade de andra i sticket, men tog igen det senare med en språngmarch. Hittade de två på stora torget tittandes på Ace of Bace. Inte varit mina favoriter men fick höra den låt jag mest förknippar med dem, och hade trevligt sällskap så det var inte helt fel ändå :)

Tillbaka till LRG och efter att få tag i skjuts till någon behövlig så började kvällen lite mer på "allvar". Karusell för Ullis och Sofia. Jag stod kvar på marken, säkrast det!, och skrattade åt Sofias fina minspel :P Dom är galna som åker sånna där saker.. huva!

Hittade och tappade bort Evelina, sades hejdå till Jocke och Anna, hittade Annica och Emil igen och dans. Allt på Daltons på inte allt för lång tid. Sedan såg vi sista uppträdandet av Ständ ut Blakk för den här Gatufesten. Helt galet, men kul och mysigt :) vissa saker tror man inte på förrän man får se eller uppleva det själv. Helt enkelt.

När Gatufesten stängde blev det Kebab City för mig och Ullis med några bekanta som åt kebabtallrikar i massor :P Och hår kan inte lukta gott med öl i, det kan det inte göra, eller hur? Kul var det iaf! Men ja, några saker tar det nog ett tag att vänja sig vid. Eller att förstå.  

Sammanfattning: En galen kväll som var otroligt rolig! En kväll att fira Gustav på, men han lyste med sin frånvaro, så han tydligen glömt sin biljett hemma. Men vi firade honom utom honom. Låter vettigt? ;)

You used to SOS
When you know you gonna drown
Try to stay alive
Surrender to survive
Christian Walz - Never be afraid again

Vart börjar man?

Ja, det är väl minst tio saker jag borde skriva om nu känner jag, när jag har lite tid över. Borde väl börja med helgen som var, men Gatufesten ligger ju närmast till och vi är ju ändå mitt uppe i den just nu. Helgen känns som minst en evighet sedan :P

Vi kör på en kort sammanfattning av förra helgen:
   Fredagskvällen spenderades med Annica på pappas altan med kortspel och en massa prat, både skitsnack och lite mer allvarligt :) Allt från skoltiden tills idag och framtid. Härligt! :)
   Lördag: Sola och bada på Dyket med Evelina. Linnea och Lars kom och hälsa på ett tag så vi tog ett dopp med dem. Riktigt härligt i vattnet. Varmt! Härligt att få simma lite igen :) Kvällen avslutades i busbacken med Evelina och Ulrika med grillning och kortspel :) Sedan film hos mig. Trevligt, trevligt! :) Sommaren är till för sena kvällar, eller hur? :)
   Söndag: Jobb på Buketten. Lugnt, men kul ändå att få göra något. Men fruktansvärt varmt! Även inne, inte varit det förut. Den kvällen avslutades på stan tillsammans med lite trevligt folk och några matcher i tv-spelfotboll för att slippa vara ensam hemma hos pappa. Måste påpekas att mitt lag i tv-spelsfotbollen vann! ;)

Sedan dess lite mer jobb. Bla min sista dag på Bauhaus :'( Får hoppas den som är där nu är så dålig så dom behöver någon ny ;) hihi!

Gatufesten nu då? Ja. Onsdagen inleddes med att träffa killarna (Gustav, Jocke och Anton) i Daltons-tältet för att sedan se Agnes. Dit kom även Ullis och hennes två kompisar, men de försvann rätt fort. Förståeligt. Agnes har aldrig varit min favorit, även om hon blivit bättre sedan Idol. 
   Gick lite mellan killarna och Ullis tills vi följde hennes Carro till bussen, sen Daltons. Sedan träffade vi killarna plus Anna och såg Rydell & Quick.  Riktigt bra, oavsett vad tidningarna skriver. Så det så!
   Emma slutade efter halv tolv så kvällen avslutades med henne, efter att Ullis åkte med sista bussen hem. Daltons, BK och en rundtur på Invito för att vänta på hennes pojkvän :) En nattpromenad hem och den sköna sängen var efterlängtad!

Tror jag stannar där så skriver jag om gårdagen sedan. Annars blir inlägget för långt, ni vill inte läsa, jag tröttnar på att skriv plus att magen kurrar :P Så den som väntar på något gott.. ;) Och förresten! IGår var även Gustavs födelsedag så hurra på dig i efterskott!!!

We're for each other like
A wop ba-ba lu-mop a wop bam boom
Just like my brother is
Sha na na na na na yip-pit-y dip de boom
Chang chang chang-it-ty chang shoo-bop
We'll always be together
Wha oooh yeah!
We'll always, be together
We'll always be together
We'll always be together
A wop ba-ba lu-mop a wop bam boom!
Grease - We go together

Sommar

Ja, det är sommar. Varmt ute och så mycket annat att göra så håll ut. Snart kommer nog en regning dag eller tråkig kväll som jag kan skriva lite på igen :)

Den här veckan: Gatufesten! Så större delen av dygnet kommer tillbringas nere på stadens gator och torg :)

Jag tänker tillbaka
På alla stunder jag haft
Vid mästarens sida i närhet av vänner
och allt som har gjort mig till den jag är
Jag är aldrig ensam
Aldrig utan kraft
Med solen i ryggen och vinden som viskar
är jag en del av alla livets färger
Uno Svenningsson - Vågorna

RSS 2.0