Finspång

Jepp, förhoppningsvis blir det där vi hamnar. Det typiska är bara att vi hittade en lägenhet som vi tycker om som behöver en liten lätt ansiktslyftning, sen kommer den vara underbar. Nära naturen och med bussar regelbundet till Norrköping. Finns tillochmed två (!) blombutiker i den lilla orten som är ungefär lika stor som Matfors. Lägenheten har legat ute länge, länge. Och nu bara för att vi är intresserad av den så ska två till bli det! Varför? Jaja, vi får vänta och se vad som sker nu.. Håll tummarna så hårt ni kan :)

Sen rullar teatern vidare. Våra barn har nu fått kläder och sångtext. Vi får se hur det går med låten. Jag hoppas vi kan lära dom den någorlunda så den inte låter helt förskräckligt. Varken jag eller Evelina är några riktiga musikpedagoger :P Men pjäsen kommer bli riktigt bra :) Våra barn är dom bästa!

Igår och idag har jag fått tre beställningar på blommor jag ska göra. Inte illa va? :) En bukett till en på mammas jobb, en begravningsdekoration till torsdag och en brudbukett i sommar :) Måste kila in på Riviera idag och höra om jag har nån möjlighet att få vara där och göra brudbuketten :)

Sen idag så ska vi flytta ur Maries lägenhet, det sista ur den för den nya ägaren ska flytta in i helgen tror jag. Mycket flytt nu! Och förhoppningsvis får vi med oss en gungstol med ner till Norrköping/Finspång! :)

Nu, efter tvättstuga, diskning och handling så är jag värd att få bygga lite pussel :)

I don't wanna wake before
The dream is over
I'm gonna make it mine
Yes I, I know it
I'm gonna make it mine
Yes I'll make it all mine
Jason Mraz - Make it mine

Uppdatering!

Alltför längesen nu. Men varit lite mycket. Den största nyheten är att jag och Magnus ska ta vårt pickochpack och flytta till Norrköping! Ska bli riktigt spännande och roligt! Kan vara kul att bo nån annanstans än bara Sundsvall hela livet :) Så lite saker att ordna med, te.x. hitta lägenhet, sälja lägenhet (min lägenhet är till salu!) och hitta jobb där nere. Sen ska våra liv ner i kartonger, in i en släpvagn och ner till Norrköping eller eventuellt Finspång.

Innan det ska även teatern med våra barn (min och Evelinas barngrupp) repas in och spelas upp och en hel del jobb. Körigt, men roligt :)

På torsdag när Magnus slutar åker vi ner till Norrköping. På fredag ska han presentera sig på jobbet och vi ska kika på lägenheter. Hoppas på vi hittar nåt som vi tycker passar :) Lördag blir det hemfärd, men en lugn sådan. Båda är less på att åka långt över en dag bara utan att stanna mer än att tanka och äta. :)

Torsdag ska jag även äta lunch med Annica, längesen jag träffade henne nu så ska bli kul!

Näe, ska testa ringa några mäklare igen :)

If we never get down it wouldn't be a let down
But sugar don't forget what you already know
Jason Mraz - Geek in the pink

RSS 2.0